Tραγουδίστρια ξεσπά: «Έκανα το εμβόλιο, αλλά δεν πήρα πίσω τη ζωή μου»

Στην κατάσταση που επικρατεί αναφέρθηκε η Ελένη Δήμου, «ξεσπώντας» με μία ανάρτησή της στο Facebook.

Η τραγουδίστρια δεν διστάζει να καταγγείλει… διακρίσεις καθώς οι αποφάσεις για ποιες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν φαίνεται πως παίρνονται με δυο μέτρα και δυο σταθμά.

«Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!», γράφει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Ελένη Δήμου, αφού υπενθυμίζει πως «το ζήσαμε και πέρυσι αυτό», καθώς «στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις κάλπαζε», υποστηρίζει πως ενώ έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει πάρει πίσω τη ζωή της, όπως… διαφήμιζαν.

Κατηγορεί μάλιστα στους υπεύθυνους για διγλωσσία, υποστηρίζοντας πως το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή.

«Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω», καταλήγει.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications