Τηλεοπτική «ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ»: «Παρανοϊκοί» και «άσχετοι» όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο!  vid

Θα μείνετε άφωνοι με το μένος και τα λόγια που ακούστηκαν

Ο Δημήτριος Σούρας, Ψυχίατρος και Διευθυντής ψυχιατρικής κλινικής, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου όλες οι αντιρρήσεις σε σχέση με τα ΤΩΡΙΝΑ εμβόλια για τον κορωνοϊό, καθώς δεν δοκιμάστηκαν επαρκώς και δόθηκαν αστραπιαία στο κοινό, χαρακτηρίστηκαν ως «μπουρδολογίες», δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ μεγάλο το όφελος των εμβολίων.
Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι που είναι αρνητές:

Η πρώτη ομάδα αρνητών είναι οι πραγματικοί παρανοϊκοί που λένε πως μας ψεκάζουν. Είναι εμμονικοί κα άπτονται μια άλλης θεραπείας. Η δεύτερη ομάδα είναι οι επιστημονικοφανείς. Παίρνουν λίγο επιστήμη, λίγο ιδιοσυγκρασία, λίγο χαρακτήρα, λίγο προσωπικότητα, λίγο το μικρόφωνο που τους δίνει 15 λεπτά δημοσιότητας, και λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Από τέτοιους είναι πλήρης η Ελλάδα με ονόματα και διευθύνσεις.

Η τρίτη κατηγορία είναι οι άσχετοι, τα πρόβατα που ακολουθούν κάποιον που αποδέχονται και παραδέχονται και μπορούν να λένε ότι λένε.Ο άνθρωπος που έχει έστω IQ 80 θεωρεί όχι υποχρεωτικό, αλλά χρέος του το εμβόλιο».

Σύμφωνα λοιπόν με τον ψυχίατρο, αποκλείεται να υπάρχει λογική αντίρρηση και αντίδραση κατά των εμβολίων. Οι σκεπτικιστές είναι ή ψυχοπαθείς ή επιστημονικοφανείς ή άσχετοι. Μετά την Εκκλησία κατά τον Μεσαίωνα, οι «ειδικοί» στήνουν νέα «Ιερά Εξέταση», αντί για τις πλατείες στην τηλεόραση, καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει.

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Το θέμα της βιοηθικής όσον αφορά τα νέα αυτά high tech εμβόλια γενετικής μηχανικής ο τρελλογιατρός φαίνεται ότι το αγνοεί, ή το εντάσει στην αμάθεια. Ας αυγατίζει αυτός και η οικογένειά του λοιπόν γενετικό κώδικα που κωδικοποιεί μέρη ιών εντός της γλάστρας του, συγνώμη, ήθελα να πω εντός του παθητικού σαρκίου του.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications