Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer M.Yeadon: «Αυτοί οι εγκληματίες μπορούν να κλέψουν την ελευθερία και τη δημοκρατία για πάντα»!

Προειδοποίηση από τον Δρ. M.Yeadon προς την ανθρωπότητα με αφορμή τον κορωνοϊό, τα εμβόλια και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε πριν λίγο καιρό ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon, ο οποίος αναφέρθηκε στο «παιχνίδι» που παίζουν κυβερνήσεις και εταιρείες με τα εμβόλια του κορωνοϊού.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας θεμελιώδης παράγοντας σε αυτή την πανδημία που να έχει εκπροσωπηθεί σωστά και είναι προφανές σε έμπειρους επιστήμονες, όπως εγώ και αρκετοί συνάδελφοι μου συμφωνούν σε αυτό. Άρα δεν είμαι εγώ ένα ασυνήθιστο άτομο που σκέφτομαι έτσι. Αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι ότι βγαίνω και τα λέω», είπε αρχικά ο Δρ. Yeadon.

«Μπορείτε να σκεφτείτε μία καλή, αθώα εξήγηση γιατί να θέλετε να δώσετε ένα εγκεκριμένο μόνο για πειραματική χρήση γονιδιακού τύπου εμβόλιο σε εκατομμύρια-δισεκατομμύρια άτομα που πιθανότατα δεν θα πέθαιναν από τον ιό; Η απάντηση είναι όχι, δεν μπορείτε», είπε σχετικά με την επιμονή των κυβερνήσεων να εμβολιάσουν μαζικά τον πληθυσμό.

Μίλησε και για τα λεγόμενα «συμπληρωματικά» εμβόλια: «Η φαρμακευτική βιομηχανία παράγει ήδη τα λεγόμενα συμπληρωματικά ή πειραματικά εμβόλια. Τώρα αν έχω δίκιο και οι λεγόμενες μεταλλάξεις δεν είναι αρκετά διαφορετικές για να δικαιολογήσουν ένα διαφορετικό εμβόλιο, τότε τί είναι αυτό που κατασκευάζουν; Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά είμαι τρομοκρατημένος».

Ενώ για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα όσα ακούγονται από διάφορες κυβερνήσεις περί προνομίων είπε: «Άπαξ και μπεις στο σύστημα όλη σου η ζωή εξαρτάται από τη στάση του σε αυτό αν έχεις ένα έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή όχι. Στο τέλος θα φτάσουμε στο σημείο να μην μπορούμε να αγοράσουμε βενζίνη χωρίς αυτό. Ότι πουν οι κανόνες. Θα κάνεις αυτό που θέλουν. Είναι αυτό που θέλεις; Εάν όχι, τότε καλύτερα να διαμαρτυρηθείς γιατί από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μπορώ να σας προειδοποιήσω και να σας εξηγήσω το πόσο επικίνδυνο είναι, αλλά εσύ που το παρακολουθείς πίσω από την κάμερα εάν δεν κάνεις κάτι αυτοί οι εγκληματίες μπορούν να κλέψουν την δημοκρατία και την ελευθερία για πάντα».

Ο δρ. Yeadon είναι πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer και έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εμβολίων για ιούς όπως ο Covid-19. Ο γιατρός ανησυχεί για τα εμβόλια, καθώς όπως λέει είναι νέα και πειραματικά, καθώς δεν έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες κλινικές δοκιμές, καθώς αυτές απαιτούν περίπου 2-3 χρόνια.

Επομένως, δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία σχετικά με τις πιθανές βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτών των εμβολίων και συνεπώς τα εκατομμύρια ατόμων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό συμμετέχουν σε ένα πείραμα, σύμφωνα με τον δρ. Yeadon.Παράλληλα αναφέρεται και στις πιέσεις των κυβερνήσεων να πείσουν τους πολίτες πως τα εμβόλια είναι «ασφαλή», κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον δρ. Yeadon, δεν το γνωρίζουμε ακόμη.

Δείτε όσα είπε:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications