Θέμης Αδαμαντίδης για τη νέα σύλληψή του σε λέσχη: Δεν ενοχλώ κανέναν, πάω πολύ διακριτικά

Με σύντομη δήλωσή του, ο τραγουδιστής τοποθετείται για την τρίτη σύλληψή του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη εν μέσω lockdown. Τι είπε. Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη για τρίτη φορά να παίζει να παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, ενώ πήρε θέση για το συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής τονίζει πως πηγαίνει σε τέτοιους χώρους, κάτι που είναι δικό του θέμα, ενώ δεν ενοχλεί κανέναν. «Ας ασχοληθούμε με πιο σημαντικά θέματα, όπως η καραντίνα, η ανεργία, η πανδημία» ανέφερε αρχικά στον ALPHA.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ τραγουδάω και αγαπάω αυτό που κάνω. Εκεί που πάω, πηγαίνω πολύ διακριτικά και δεν ενοχλώ κανέναν».

Το παράνομο «καζίνο» βρισκόταν στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας και ο τραγουδιστής φέρεται να έπαιζε «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ενώ στο εσωτερικό βρίσκονταν ακόμη περίπου 50 ακόμη θαμώνες, που οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ομονοίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής συνελήφθη ακόμα δύο φορές από την αρχή του χρόνου να παίζει τυχερά παιχνίδια, σε παράνομες λέσχες στο κέντρο της Αθήνας.
«Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος του κατηχητικού» είχε σημειώσει στην πρώτη του αντίδραση τότε ο γνωστός τραγουδιστής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications