«Όχι» από Α.Εξαδάκτυλο στη μουσική - «Τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν το επιτρέπουν ακόμα» (βίντεο)

«Είναι θέμα της κοινωνίας να μην ακούει συμβουλές». Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Κυριακής, μίλησε για το τρίτο κύμα της πανδημίας, το μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση αλλά και τα πάρτι.

Ειδικότερα, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι πρέπει να τηρούμε τα υπάρχοντα μέτρα για να μη γίνουν βήματα πίσω.Αναφερόμενος μάλιστα ως μέλος της Επιτροπής των ειδικών, στο μέτρο της παύσης της μουσικής στην εστίαση, τόνισε ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν επιτρέπουν ακόμα την άρση του.

«Τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν μας το επιτρέπουν. Προσδοκούμε σε μία εβδομάδα. Αλλά αν δεν εφαρμόζονται τα μέτρα θα διολισθήσουμε προς τα πίσω. Η Πολιτεία όμως μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα πάρτι είπε: «Δεν θα εκφράσω καμία άποψη. Είναι θέμα της κοινωνίας να μην ακούει συμβουλές. Χθες είχαμε λιγότερα από 1.000 κρούσματα για πρώτη φορά. Το επιδημιολογικό μας επίπεδο πρέπει να πέσει. Συγκρινόμαστε με άλλες χώρες και δεν κάνει καλό».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications