Μακελειό στην Κέρκυρα: 60χρονος σκότωσε τους γείτονές του και μετά αυτοκτόνησε

Τρεις νεκροί ο τραγικός απολογισμός - Μεγάλη η κινητοποίηση της αστυνομίας. Τρίτη ανανέωση από αρχικό κείμενο 12.33: Γείτονας των δύο νεκρών ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Κέρκυρα.

Δεύτερη ανανέωση από αρχικό κείμενο 12.33: Συνταράσσουν τα νεότερα δεδομένα του μακελειού στην Κέρκυρα που οδήγησε στο θάνατο τριών ατόμων (μεταξύ αυτών και ο δράστης που αυτοκτόνησε).

Σε κάθε περίπτωση είναι φοβερό η ευκολία που πλέον ο κόσμος οδηγείται στην "λύση" της αυτοδικίας σαν πλέον να μην εμπιστεύεται τις αρχές για να επιλύσει τις όποιες διαφορές είναι αυτές.

Το άγριο φονικό έγινε γύρω στις 11: 30 το πρωί. Θύματα ένας άνδρας και μια γυναίκα, γύρω στα 60. Αρχικά αναφέρθηκε ότι πρόκειται για ζευγάρι, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την ιδιοκτήτρια των δύο σπιτιών, στα οποία κατοικούσαν το θύμα και ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να είχε κάποιες διαφορές -ιδιοκτησιακές- με το θύμα (τον άνδρα), κατά πληροφορίες για κάποια παρτέρια. Οι καβγάδες τους ήταν διαρκείς. Η ιδιοκτήτρια και των δύο σπιτιών το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει έξωση στοn δράστη, γεγονός που τον εξόργισε.

Σήμερα το πρωί, βρήκε και τους δυο μαζί (ενοικιαστή και ιδιοκτήτρια) και τους δολοφόνησε με κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια κλείστηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

Ανανέωση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος προς το παρόν δράστης φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις είδε ένα ζευγάρι (Ελληνογάλλος ο άνδρας, Ελληνίδα η σύντροφός του), που κατοικούσαν μόνιμα στην περιοχή, άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους.

Στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας, και σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο δράστης, ο οποίος είχε διαφορές μαζί με τον άτυχο άνδρα του ζευγαριού, αυτοκτόνησε λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη του με την ίδια καραμπίνα.

Πάντως, ώσπου να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας με πάνοπλες ειδικές δυνάμεις που έχουν ζώσει την περιοχή, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο ήταν αρχικά συγκεχυμένες.

Άλλες ανέφεραν ότι είχε καταφύγει στο δάσος και άλλες ότι ήταν ταμπουρωμένος σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης είχε ιδιοκτησιακές διαφορές με τα θύματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications