Ρωσία: «Οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περιορισμένες επιλογές στην εργασία»

Τι να περιμένεις από μια χωρα η οποία έχει ακόμα το αστέρι των μπολσεβίκων της γνωστής φυλής που επι 100 χρόνια έσφαζε γνήσιους Ρώσους παρέα με Μογγόλους? τι να περιμένεις όταν ακόμα κάνουν παρέλαση ότι και καλα νίκησαν την Γερμανία υπέρ των διεθνών συμμοριτών που τωρα επιβάλει τα εμβόλια? τελικά έμειναν αυτοί οι πιο έξυπνοι στο πλανήτη και όλοι ακολουθούν εντολες τους αφού προηγούμενους έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ανεξαρτήτους χώρας απο όπου εχετε τα πάντα σήμερα (πυρηνική φυσική αυτο για πολλούς), ο άλλος ο "ερευνητής" γράφει "Χουντική δήλωση στη Ρωσία" ακομα και για τα εμβολια οι φάσιστες φταίνε στο μυαλό του, όπως για πολλους , που έβλεπαν τι θα γινει αν παρουν την εξουσια οι συμμορητες από τότε, αλλα μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη τους, για αυτο δεν τους ενοχλούν αυτούς ούτε μεσώ facebook τους έξυπνους κυνηγούσαν πάντα :

Το Κρεμλίνο είπε σήμερα ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19 ή δεν έχουν ανοσία δεν θα μπορούν να απασχοληθούν σε όλους τους χώρους εργασίας στη Ρωσία και ότι σε βάρος τους μπορεί να γίνουν διακρίσεις.

«Η πραγματικότητα είναι ότι τέτοιου είδους διακρίσεις θα υπάρξουν αναπόφευκτα. Οι άνθρωποι χωρίς εμβολιασμό ή ανοσία δεν θα μπορούν να εργαστούν παντού. Δεν είναι δυνατόν. Αυτό θα αποτελέσει απειλή σε αυτούς που είναι γύρω τους», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε χθες ότι η κατάσταση με τον κορονοϊό σε κάποιες περιοχές της Ρωσίας επιδεινώνεται καθώς οι αρχές αρχίζουν να προωθούν την ιδέα τακτικών εμβολιασμών προκειμένου να προσπαθήσουν να ανακόψουν την αύξηση νέων κρουσμάτων. v Το τελευταίο διάστημα ακούγονται «ψίθυροι» περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στη ρωσική επικράτεια, μιας και τα στατιστικά δείχνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είναι απρόθυμη να εμβολιαστεί με εμβόλια τα οποία παρήχθησαν σε χρόνο μηδέν!

Οι αρχές προσπαθούν να πείσουν αλλά και να υποχρεώσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, προσφέροντας σε αυτούς που ανοσοποιούνται την ευκαιρία να κερδίσουν νέα αυτοκίνητα και διαμερίσματα, ενώ προειδοποιούν αυτούς που αρνούνται ότι κινδυνεύουν με απώλεια εσόδων και απόλυση.

Το Κρεμλίνο απέδωσε την Παρασκευή την αύξηση των κρουσμάτων στην απροθυμία των πολιτών να εμβολιαστούν και στον «μηδενισμό».

Η Ρωσία έχει εγκρίνει τέσσερα εγχώριας παρασκευής εμβόλια και έχει πουλήσει το βασικό της σκεύασμα, το Sputnik V, σε πολλές ξένες χώρες.

Post A Comment:

1 comment

Σλάβοι-σκλάβοι. Δεν θέλουν να χάσουν την γνησιότητα του προσωνύμιου τους slaves

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications