Γιατρός 61 ετών πέθανε μετά τη δεύτερη δόση με Pfizer -  Στο μεταξύ  ο ηθικός ξεπεσμός της κοινωνίας δεν έχει πάτο

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας γιατρός 61 ετών μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού του με Pfizer. Ο γιατρός είχε νοσήσει με κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το OPEN, ο γυναικολόγος εμβολιάστηκε το Σάββατο 19 Ιουνίου με το σκεύασμα της Pfizer και αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Την Κυριακή κατέρρευσε και διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Αυτά γίνονται σε μια κοινωνία που από το 2015 την βλεπεις να πηγαίνει χρόνο με το χρόνο στο πάτο ηθικά και πνευματικά
Μέτα από τοσο καιρό έγινε η εξής διαπίστωση ως προς το γιατί οι μάζες δεν βλέπουν την άκρως ύπουλη και μοχθηρή συμπεριφορά κάποιον ούτε καν στο ίντερνετ που εκδηλώνουν εύκολα την μοχθηρή φύση τους και έχουν βαφτίσει δήθεν ιδεολογία, ενώ η όλη συμπεριφορά τους παραπέμπει κατι αναμεσα σε σχιζοφρενείς και σε αυτούς που ξέρετε απο θρησκείες ως δαίμονες : Επειδή πνευματικά και ηθικά οι περισσότεροι ειναι σε πολύ χαμηλό πνευματικό ηθικό και νοητικό επίπεδο και το παίζουν έξυπνοι πολιτισμένοι και "μορφωμένοι" μονο και μονο επειδή τους έμαθαν να γράφουν και τους έδωσαν ένα πτυχίο, μονο σε ενα τέτοιο λαό θα επικρατούσαν οι μοχθηροί ...οι οποιοί αρκεί να μιλήσουν ευγενικά με καθοπρεπισμούς στο πόπολο που έχει εκπαιδευτεί στην υποκριτική γλωσσά των μοχθηρών και στον πληθυντικό για να θεωρηθουν άνθρωποι .. οι δαίμονες εμφανίζονται ως αγγελούδια .

Ακόμα και έτσι έχει παρατηρήσει κάνεις ότι οι ίδιοι που λένε για ναζι φασίστες ειναι οι ίδιοι που λένε υπέρ λαθρο, υπέρ πανούκλας υπέρ εμβολίων κτλ κτλ κτλ ? και χρησιμοποιώντας το ίδιο λεξιλόγιο και την ίδια υποκριτική γλωσσά του τύπου να λένε 10 πράγματα με ασυναρτησίες χωρίς λένε τίποτα ουσιαστικό μονο και μονο για εξαπατήσουν μονο με το λόγο,έχει παρατηρήσει κάνεις την αφύσικη συμπεριφορά τους και που κάνουν σαν σχιζοφρενείς? αυτό έβλεπαν και κάποιοι "κακοί" κάποτε επειδή πνευματικά και ηθικά ηταν πολύ ανώτεροι (γιαυτό και ηταν 100 χρόνια μπροστά σε όλα) και έκαναν το αυτονόητο : άπλα έπιασαν μερικούς απο αυτούς και τους έκαναν υγειονομικές εξετάσεις και βρήκαν πράγματα και θαύματα που ξεπερνούν την μέση νοημοσύνη των περισσότερων , γιαυτό έβγαλαν τον λεγόμενο κωδικά της Νυβερβεργής οι μοχθηροί που ειναι της μόδας τελευταία απο ορδές άσχετων , σου λενε ας βγάλουμε ενα κωδικά ώστε να μην μας κανει κανένας άλλος ανεξάρτητες εξετάσεις, επίσης το 1945 ίδρυσαν τον λεγόμενο ΠΟΥ για να ελέγχουν την ψευδο-ιατρική τους παγκόσμια , υπάρχει κατι που δεν κατάλαβες σε ολα αυτά? ας φρόντιζες να μάθεις 5 πράγματα μεσώ ίντερνετ απο μη δίκες ψευδό-έγκυρες πήγες και να μην σκέφτεσαι και λειτουργείς ως γκοχιμ στην γλωσσά τους ..

Δεν θα κάνουμε εμείς ανθρώπους δηλαδή λογικά οντά μη λογικά οντά που αρκεί να τους πεις ένα "θεωρίες συνωμοσίας " για να θεωρήσουν ένα γεγονός ανύπαρκτο η μια πληροφορία άκυρη, ποιος το περίμενε? πως με λέξεις και φράσεις θα ελέγχουν τα μυαλά εκατομμυρίων και "χωρίς τσιπάκια" , όποτε κατι ερευνητές της κακιάς ώρας να αφήσουν κατα μέρους αυτές τις χαζομάρες, και βρίσκουν πάτημα να χλευάζουν , άλλου ειναι το μυστικό και οχι στα τσιπάκια, που σαφώς δεν μιλάει κανένας οχι μονο στην Ελλάδα αλλα παγκόσμια, και το 80% του πληθυσμού ειναι τόσο τραγικά ελεγχόμενο που θα πολεμήσει υπέρ "συστήματος" που δεν ειναι τοσο έξυπνο οπως νομίζουν οι μάζες άπλα ειναι μοχθηροί και ύπουλοι και βασίζονται πάνω σε μοχθηρές φυλές, σε χρήσιμους ηλιθιους και στην εξαπάτηση, το 2015 ως λογικό ον σκέφτηκες γιατί να λένε αυτοί οι άκρως ύπουλοι για φασίστες και ρατσιστές σαν σχιζοφρενείς κάποιος πολύ σοβαρός λόγος υπάρχει .... Πράγματι δεν άργησε να έρθει η απάντηση...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications