Συνέλαβαν γυναίκα που τραγουδούσε σε πλατεία – Αποδοκιμασίες πολιτών: «Ντροπή σας», vid

Εικόνες που «ρίχνουν» ακόμη περισσότερο την εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας στα μάτια των κουρασμένων πολιτών.

Μάρτυρες θλιβερών σκηνών έγιναν κάτοικοι αλλά και τουρίστες στη Ρόδο, όταν αστυνομικοί αποφάσισαν πως μία γυναίκα που τραγουδούσε στη μέση μίας πλατείας αποτελούσε…απειλή!

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων, αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. σέρνουν μία γυναίκα οδηγώντας την παρά τη θέλησή της στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου που συγκεντρώθηκε γύρω από την πλατεία δεν πτόησαν τους αστυνομικούς:

«Μπράβο μάγκες, πατάξατε το έγκλημα», φώναζαν περαστικοί, ενώ η γυναίκα δήλωνε:

«Ντροπή σας για την Ελλάδα. Δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε».

Τα ειρωνικά χειροκροτήματα του κόσμου έδιναν και έπαιρναν, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν άφηναν την «εγκληματία» γυναίκα να τους ξεφύγει:

Αξίζει να σημειωθεί πως διέρρευσε άλλο ένα βίντεο από το σημείο που δείχνει την γυναίκα να τραγουδάει στη μέση της τουριστικής πλατείας. Οι σκηνές αυτές εκτυλίσσονται την ώρα που καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες στυγνών εκτελέσεων μεταξύ συμμοριών και στυγερών εγκλημάτων σε ελληνικά σπίτια:

Post A Comment:

1 comment

georgios stavroulakisείπε...

Οι Αρχαίοι Έλληνες ,κάτοικοι των νοτίων Βαλκανίων ,χρησιμοποιούσαν σαν αστυνομικούς μόνο δούλους ,γιαυτόν ακριβώς το λόγο . Ήταν αδιανόητο να απλώσουν τα κουλά τους σε ελεύθερο πολίτη .
Έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όοοοοολοι οι μπάτσοι με αυτόν τον σεβασμό και με αυτές τις απολαβές ,βεβαίως βεβαίως .
Αν και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε μια Άμεση Δημοκρατία που να εκλέγονται οι κάθε λογης άρχοντες με κλήρωση και όχι με ψήφο ´ και να έχει τις δομές παραγωγής πλούτου δημόσιες , και κοινά τα αγαθά για όλους τους πολίτες ,όπως αναφέρει σε πολλά βιβλία του ο φιλόσοφος Κ. Λάμπος .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications