«Ρίξαμε τα παιδιά μας στον Καιάδα»! Καταπέλτης ο Ιωαννίδης με όσα κάνουν στους Έλληνες, vid

Με αφορμή έναν ιό καταστρέφουν την χώρα και πιέζουν τους πάντες να εμβολιαστούν. Ο καθηγητής επιδημιολογίας, Γιάννης Ιωαννίδης, πέραν της σοβαρής καταγγελίας που έκανε για επιστήμονες που φοβούνται να πουν την αλήθεια (ΕΔΩ), επειδή φοβούνται ότι θα «πολτοποιηθούν», αναφέρθηκε στην κοινωνία που καταστρέφεται και δη στα παιδιά!

Αφού έγινε λόγος για τριπλασιασμό της κατάθλιψης με όλα αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν και τώρα ως «πανάκεια» προσφέρεται ένα εμβόλιο, το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνο, όπως υπαγορεύουν τα επιστημονικά στάνταρτ, ο καθηγητής αναφέρει:

«Είμαστε κοινωνίες τραυματισμένες. Πρέπει να έχουμε ενσυναίσθηση της κατάστασης. Αυτό μας βοηθάει να εξηγήσουμε κάποια από τα φαινόμενα που βλέπουμε στην ατομική συμπεριφορά σε οικογενειακό, φιλικό περιβάλλον κοκ.

Τέτοιες οικογένειες μπορούν να χειραγωγηθούν πιο εύκολα. Δεν έχουν ασπίδα προστασίας.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι γίνονται εξαρτημένοι! Ό,τι μπορεί να τους περιορίσει και να τους ελέγξει τον φόβο θα τους μετατρέψει σε όχλο».

Για τα παιδιά δήλωσε:

«Βλέπουμε τεράστια ποσοστά παιδιών τα οποία έχουν αυτοκτονικές διαθέσεις. Δεν περνάνε απλά μια δύσκολη εφηβεία, περνάνε μία τραγικά δύσκολη εφηβεία. Παιδιά που μένουνε πίσω στην κοινωνικοποίησή τους. Πολύ φοβάμαι πως τα παιδιά πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα αυτής της κατάστασης.

Τα παιδιά είναι το μέλλον για κάτι καλύτερο και έχουμε πετάξει πραγματικά τα παιδιά μας στον Καιάδα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications