Ψόφησε ένα γκοχιμ  από την αγέλη! τελευταία φόρα εθεάθη να  βελάζει  «Σκάστε Και Κάνετε Το Εμβόλιο Σας» από αυτό ψόφησε

Αγέλη ονομάζεται μια ομάδα κοινωνικών ζώων που ζουν μαζί, και συνεπώς είναι από το ίδιο είδος,πχ όπως τα πρόβατα και τα βοοειδή, αλλα υπαρχει και μια άλλη αγέλη που καθοδηγεί τις πρώτες αγέλες οι λύκοι.

45χρονος Μπάρμαν από Το Οχάιο, ΗΠΑ,το γένος των γκοιμ η γκοχιμ, που έλεγε " Σκάστε Και Κάνετε Το Εμβόλιο Σας", Νεκρός Πέντε Εβδομάδες Μετά Τη Δεύτερη Ένεση Moderna.

Μια ακόμη περίπτωση θανάτου μετά από μία ακόμη επίδειξη «εμβολιαστικής αρετής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ο Jason Bryan Maurer έλαβε την πρώτη του δόση του πειραματικού Moderna mRNA στις 2 Απριλίου στο φαρμακείο Giant Eagle στο Tallmadge του Ohio. Περίμενε παρενέργειες επειδή, «ο Dr. Fauci λέει ναι, η πρώτη ένεση είναι δύσκολη». Αρκετοί από τους φίλους του τον συνεχάρησαν που έκανε την ένεση.

Ο Maurer δεν ανέφερε καμία εμφανή παρενέργεια από την πρώτη ένεση. Η δεύτερη ένεση έγινε στις 30 Απριλίου. Αρκετοί φίλοι, και πάλι, επαινούσαν, συμπεριλαμβανομένου ενός που έλεγε, «κορίτσι μου θα αρρωστήσεις για μερικές μέρες, όλοι μας αρρωστήσαμε».

Μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Facebook χλεύαζε τους Χριστιανούς. Περιείχε ένα εδάφιο της Βίβλου, συγκεκριμένα το Ιωάννης 8:31-32, με έναν άνδρα να ανεμίζει μια σημαία ΛΟΑΤ:

Ο Maurer δημοσίευσε μια πολύ περίεργη ενημέρωση στις 3 Μαΐου. Άφησε να εννοηθεί ότι οι πειραματικές ενέσεις COVID-19 ήταν καλό πράγμα, επειδή «δεν έχουμε ακόμη εμβόλιο για το AIDS». Ολοκλήρωσε την ανάρτηση με την φράση: «Βγάλτε το σκασμό και κάντε το εμβόλιο Covid (sic)». Φυσικά, ο ιός HIV κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1989 και το AZT έχει μια νεκροκεφαλή με σταυρωτά οστά στην ετικέτα. Αλλα αυτά για τα γκοιμ και όσους έχουν πέσει στο επίπεδο τους ειναι θεωρίες συνομωσίας ...

Και εδώ κάτι ελληνόφωνα Γκοιμ τα έχουν βάλει να παριστάνουν τους δήθεν προοδευτικούς, αν τα βάλεις να βιδώσουν μια βίδα θα ψάχνουν οδηγίες πως βιδώνει, χαρακτηριστικό των γκοιμ οτι ειναι ανίκανα να κάνουν η να επινοήσουν κατι αν δεν το δουν από άλλου η τους το μάθει κάποιος, κοινός αν ηταν μονο αυτα στο πλανήτη ακομα σε σπηλαία θα ηταν ,αλλα λόγω της πνευματικής παρακμής και επειδή συνυπάρχουν με τέτοια γκοιμ οι περισσότεροι, ακόμα και αυτοί που δεν ειναι Γκοιμ δεν βλέπουν την τεράστια διάφορα αφού έχουν πέσει στο ζωώδες επίπεδο τους, χωρίς ίχνος λογικής και ηθικής βγαίνουν ήμι-ξεβράκωτα επειδή έτσι τους είπαν οι εκλεκτοι του Γιαχβε μεσω εγκληματικων οργανώσεων γεματες με τετοια γκοιμ καθώς αυτα τα ορκ δεν κανουν τίποτα χωρις εντολες των πρώτων :

Γκοιμ η γκοχιμ πρόκειται για φυλές του λεγόμενου Γιαχβέ που ειναι χρήσιμες για την εκλεκτή φυλή του, "ένα ζώο με ανθρωπινή μορφή θα ειναι χρήσιμο" όπως γράφουν και στα "ιερά" κείμενα τους, η λέξη σημαίνει ζωώδες φυλές με μορφή ανθρώπου, αλλα το βλέπεις αν δεν έχεις πέσει στο επίπεδο τους παντού σήμερα, οχι μονο επειδή αυτά τα ζώα λένε ακριβώς τα ίδια με την εκλεκτή φυλη του Γιαχβέ αλλα και επειδή απουσιάζουν εντελώς όλα αυτά που διαχωρίζουν το άνθρωπο από τα ζώα, άσχετα αν το παίζουν άνθρωποι με ευγένειες και καθοπρεπισμους για να αποκρύψουν την ζωώδες φύση τους και ύστερα απορούν κάποιοι πως ειναι δυνατόν να μην νιώθουν τύψεις και ένοχες κάτι τέτοια γκοιμ που έχουν σε θέσεις κλειδιά, αυτοί που ξεχωρίζουν εύκολα για την ζωώδες φυσή τους ειναι οι λεγόμενοι άναρχο-κομμουνιστές με δείκτη νοημοσύνης που δεν ξεπερνάει αυτή ενός λύκου , όλοι αυτοί αποκαλούν ρατσιστές όσους δεν ειναι γκοιμ! και όσους δεν έχουν πέσει στο επίπεδο τους, τέλος δεν ειναι άπλα κατώτερες ζωώδες φυλές (με ζωώδες πνεύμα ) και λες εντάξει ειναι άκακα τουλάχιστον, αλλα ειναι και μοχθηρά επειδή προέρχονται από το κακό, ΥΓ: Για να φτάσει κάποιος σε αυτο το σημείο δηλαδή να καταλαβαίνει και τα γκοιμ , πρέπει να ειναι σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο και φυσικά να μην συνυπάρχει με αυτά, αλλα σε ένα έκφυλο κόσμο που η άλλη πάει με οποίον μονο και μονο επειδή έχει λεφτά πχ , αυτά μοιάζουν επιστημονική φαντασία, ειδικά όταν βλέπεις παντού να ακολουθούν τέτοια γκοιμ, που καθοδηγουνται και επιβάλουν τον τρόπο ζωής και σκέψης μιας αλλης φυλης αυτής της εκλεκτής του Γιαχβέ του λεγόμενου ο οποιος δεν ειναι κάποιος θεός, αλλα το αντίθετο του κάλου στο σύμπαν το αρνητικό και το αντίθετο , που μπορεί να παρομοιαστεί με αυτο που ξέρετε ως Σατανάς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications