Παυλάκης: «Κάντε το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλή - Αλλά μπορεί να εκδηλώσετε ένα σπάνιο σύνδρομο» (!)

«Να κάνετε το εμβόλιο της AstraZeneca», λέει ο Γ.Παυλάκης, αλλά «μπορεί να εκδηλώσετε ένα σπάνιο σύνδρομο»

Δηλώσεις που μόνο προβληματισμό προκαλούν έκανε ο Γιώργος Παυλάκης ερευνητής στις ΗΠΑ, την ώρα που χιλιάδες πολίτες που έχουν κάνει τη μία δόση του AstraZeneca αγωνιούν.

«Δεν με φοβίζει η ανάμειξη εμβολίων και ειδικά των συγκεκριμένων εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Ειδικά για όσους αισθάνονται «προδομένοι» και «ξεκρέμαστοι» μετά τη νέα σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμών», είπε ο Γιώργος Παυλάκης ερευνητής στις ΗΠΑ, παρόλο που δεν υπάρχει καμία έρευνα για ανάμιξη εμβολίων.

«Τα εμβόλια είναι ασφαλή…, αλλά μπορεί να εκδηλωθεί και ένα σπάνιο σύνδρομο»

Ο Παυλάκης χαρακτήρισε απαράδεκτη τη σύγχυση που έχει προκύψει με τα εμβόλια, αφού θεωρεί ότι μόνο ασφαλή είναι, και συνέστησε σε όσους πολίτες έχουν κάνει την πρώτη δόση AstraZeneca να κάνουν και τη δεύτερη με το ίδιο σκεύασμα, λέγοντας ότι αν υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί το σπάνιο σύνδρομο θα εκδηλωθεί στην πρώτη δόση.

«Η δεύτερη δόση είναι πολύ, πολύ, πολύ πιο ασφαλής από την πρώτη, που είναι ασφαλής», σημείωσε ο κ. Παυλάκης.

Όλοι αυτοι μεταξύ στα όρια σχιζοφρενών και ηλίθιων οχι άπλα θεωρούνται νορμάλ άνθρωποι απο χιλιάδες άλλους, αλλα με κύρος και άξιου σεβασμού επειδή μιλάνε την γνωστή υποκριτική γλωσσά με καθοπρεπισμους και ευγένειες και έτσι δεν καταλαβαίνει κάνεις την κατωτερότητα τους αλλα και την μοχθηρία τους, ηταν θέμα χρόνου να έρθει η "πανούκλα " όταν παντού ειναι τέτοιους είδους άτομα με παρόμοια "λογική" και μοχθηρία με τα αφεντικά τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications