Βασιλακόπουλος: Οι μορφωμένοι εμβολιάζονται – Γιαννάκκος: Λέει όσους δεν κάνουν το εμβόλιο αμόρφωτους – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Βασιλακόπουλος ισχυρίστηκε ότι παίζει σημαντικό ρόλο η μόρφωση αναφορικά με το αν κάποιος επιλέξει να κάνει ή όχι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, με τον κ. Γιαννάκο να τον κατηγορεί ότι λέει ουσιαστικά αμόρφωτους όσους δεν εμβολιάζονται και δη τους υγειονομικούς που εκπροσωπεί.

«Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο μόρφωσης, τόσο ισχυρότερη είναι η αποδοχή του εμβολίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος, με τον κ. Γιαννάκο να μιλά από την πλευρά του για στοχοποίηση των νοσηλευτών.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου έναν μήνα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών είχε δώσε πάλι τα ρέστα του.

Αφού επαίνεσε όσους νέους έκαναν το εμβόλιο ως «μορφωμένους» δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτικό σταθμό:

«Δημόσια θα με σύρουν στα δικαστήρια, επειδή είπα πως ο εμβολιασμός είναι θέμα μόρφωσης. Και θα το πω και τώρα. Κανονικά όλοι οι υγειονομικοί θα έπρεπε να έχουν εμβολιαστεί».

Αυτοί εννοούν "μορφωμένους" τους ηλίθιους με πτυχία που έχουν 0 αντίληψη και 0 κρητική σκέψη, και δεν ξέρουν τίποτα άλλο εκτός από αυτά που τους διδάσκουν, υπενθυμίζεται οτι πρόσφατα "μορφωμένος" έλεγε ότι το παιδομάζωμα το έκαναν οι Τούρκοι επειδή έτσι του έμαθαν στο σχολείο(!), και να ηταν μονο αυτό καλά ηταν, ουδείς έχει καταλάβει ότι διδάσκουν ψεύτικη πρόσφατη ιστορία στα σχολεια και ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που γραφουν στα βίβλια τους και λένε και πολλοί ιντερτικοί "πάτριωτες" της κακίας ώρας, που το παίζουν απογονοί αρχαίων, ένας άλλος έλεγε αυτό δεν μας το έμαθαν στο σχολείο άρα ειναι θεωρίες συνωμοσίας! αυτούς εννοούν "μορφωμένους", που αν ηταν σωστά τα σχολεια μονο 1 στους 100 θα είχε πτυχίο.

Σε μια διαστροφή της κοινής λογικής κάνουν επίθεση στην ίδια την λογική έδω και χρόνια με όπλο τα ίδια τα πρόβατα με πτυχία με νοημοσύνη κάτω από το όριο και που λένε τα ίδια με αυτούς, όπως έχουν εκπαιδευτεί, άπλα τώρα ειναι πολύ πιο έντονο, δηλαδή με άθλιο και μοχθηρό τρόπο μειώνουν με καθε τρόπο όσους ακόμα σκέφτονται και δεν έχουν μετατραπεί σε άβουλα οντά και υποχείρια τους. Επίσης μας λένε ότι πιστεύουμε σε δήθεν θεωρίες συνωμοσίες αυτοί που οι ίδιοι ειναι μια συνωμοσία και οχι θεωρία , και έχουν επίσημα μασονικές στοές και συνωμοτούν κατα της ανθρωπότητας , η παράνοια της παράνοιας επικρατεί εδώ και χρόνια αναγόμενη ηταν η "πανούκλα" γιατι αν ηταν έξυπνος ο πληθυσμός έκτος οτι όλες οι έγκυρες πήγες τους θα ειχαν ελάχιστο κόσμο, δεν τολμούσαν να κάνουν όλα αυτά επειδή λειτουργούν εκ του ασφαλούς , πχ στο εξωτερικό που εχει περισσοτερους ευρωπαϊκού γένους (οχι για πολυ ακόμα, παρεμπιπτόντως ειναι οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων ανεξάρτητου χωράς), ούτε τα μισά δεν κάνουν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications