Μπογδάνος για εγκληματικότητα: «Το υπουργείο Προ.Πο να αναλάβει τις ευθύνες του - Έχουμε φτάσει στο μη περαιτέρω»

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας πως το υπουργείο πρέπει να αναλάβει δράση, καθώς η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας «είναι ίδια, αν όχι χειρότερη από την κατάσταση την οποία παραλάβαμε».

Ο νεόκοπος βουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ επέρριψε ευθύνες στην ηγεσία του υπουργείου, αναφέροντας ότι στο ΑΤ Κολωνού που, όπως είπε, κανονικά η δύναμη του είναι 115 άτομα, «προσπαθεί να κάνει δουλειά ένας υπαστυνόμος με 21 άτομα».

«Το αρμόδιο υπουργείο πρέπει να ανεβάσει στροφές, αλλιώς κινδυνεύουμε ο προγραμματικός μας λόγος να μην υλοποιηθεί και να αποδειχθούμε ασυνεπείς. Η κατάσταση σε ιστορικές γειτονιές της Αθήνας έχει φτάσει στο μη περαιτέρω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και όταν τον ρωτούν για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντά:

«Πρέπει να ανασκουμπωθούν, να ανεβάσουν στροφές, αλλιώς ο προγραμματικός μας λόγος κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί και να μην είμαστε συνεπείς».

Παράλληλα χαρακτηρίζει την κατάσταση «μη ικανοποιητική» και συμπληρώνει: «Δεν μπορώ να λέω διαφορετικά πράγματα πριν τις εκλογές και διαφορετικά μετά», καταλήγει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications