Ο Μητσοτάκης υβρίζει τους πολίτες που τον αμφισβητούν: «Το εμβόλιο να γίνει αντίδοτο στην ανοησία» (βίντεο)

Σε μία άκρως διχαστική δήλωση που πέρασε «στα ψιλά» προχώρησε ο πρωθυπουργός πριν από λίγες ημέρες στην παρέμβασή του στη Βουλή, όπου δήλωσε πως όσοι αμφισβητούν τις απαγορεύσεις και τα εμβόλια κάνουν «υγειονομικό σαμποτάζ» και πρόσθεσε πως το εμβόλιο πρέπει να γίνει το «αντίδοτο της ανοησίας».

Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός της χώρας χαρακτήρισε όσους αμφισβητούν την κυβέρνηση «ανόητους», σε μία δήλωση ενδεικτική της ελιτιστικής κι αυταρχικής αντίληψης του κ.Μητσοτάκη , η οποία τον συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησής του.

Συγκεκριμένα ο κ.Μητοστάκης δήλωσε:

«Δεν ξεχνώ τις τυφλές καταγγελίες, με επικλήσεις ψεύτικων ή και επιλεκτικών στοιχείων, με μία μικρόψυχη αμφισβήτηση ανοιχτή στην κατηγορία ότι μετατρέπεται σε υγειονομικό σαμποτάζ. Πότε με το ρίσκο των διαδηλώσεων, πότε με την υποτίμηση ακόμα και του ίδιου του εμβολίου.

Ηχούν ακόμα τα λόγια ότι δε θα πιάσουμε το όριο των 25.000 εμβολιασμών την ημέρα, όταν η χώρα σταθερά ακουμπά σήμερα τους 100.000… Ηχούν ακόμα τα λόγια και οι ανεύθυνες κουβέντες για ξεστοκάρισμα εμβολίων. Ο χλευασμός των self test και ύπουλη διασπορά φημών για μη εγκεκριμένες θεραπείες, τις οποίες η κυβέρνηση υποτίθεται ότι δεν παρέχει στους πολίτες… Όλα αυτά είναι γνωστά, όπως γνωστός είναι και ο χλευασμός του ίδιου του πιστοποιητικού ως πιστοποιητικό επιπολαιότητας και ανικανότητας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Σε όλα αυτά, ας βάλουμε μία τελεία. Νομίζω το έχετε αντιληφθεί ότι η αντιπολίτευση για την πανδημία γίνεται τελικά αντιπολίτευση στη Χώρα. Όλα αυτά πρέπει να μείνουν πίσω μας, μαζί με την πανδημία. Το εμβόλιο της ανοσίας να γίνει αντίδοτο της ανοησίας καθώς δεν έχουμε περιθώριο για άλλους διχασμούς (sic)», πρόσθεσε.

«Το μοναδικό ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε ποτέ» Δρ Τζέιμς Σάνον, πρώην διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Υγείας
«Τα εμβόλια κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.» Dr Anthony Morris, πρώην αρχιελεγκτής εμβολιασμών και ιολόγος του FDA.

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Ας πει καποιος αυτουνου του μαλακοκαυλωμενου,οτι μπορει να βριζει ΜΟΝΟ τα ζωα που τον ψηφισαν,στους υπολοιπους σεβασμος.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications