«Δεν πρόκειται να αστυνομεύσω τους πολίτες! Είναι αντισυνταγματικό»! «Χαστούκι» του σεφ Λαζάρου στην κυβέρνηση

Και κατά των απολύσεων υπαλλήλων του ο διάσημος σεφ.Ο γνωστός σεφ Λευτέρη Λαζάρου έδωσε «χαστούκι» στην κυβέρνηση, απορρίπτοντας τα λεγόμενα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως ένας εστιάτορας μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο στους μη εμβολιασμένους, αλλά ταυτόχρονα είπε «όχι» στις απολύσεις εργαζομένων λόγω μη εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν θα απαγορεύει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους, ο κ. Λαζάρου δήλωσε:
«Δεν πρόκειται να αστυνομεύσω τους πολίτες.
Δεν έχω το συνταγματικό δικαίωμα να απαγορεύσω την είσοδο στο εστιατόριό μου».
«Η Πολιτεία οφείλει να μας πείσει», προσέθεσε αναφορικά με το αν το εμβόλιο είναι ωφέλιμο ή όχι.
Παρότι έδειξε να στηρίζει τον εμβολιασμό, παρουσιάστηκε κάθετα αντίθετος με τις απολύσεις εργαζομένων:
«Τι να πω σε έναν εργαζόμενο που φοβάται να κάνει το εμβόλιο; Δεν μπορώ να τον απολύσω. Θα προσπαθήσω να τον πείσω».
Τα λόγια του κ. Λαζάρου συνιστούν «μαχαιριά» στην πρόσφατη έμμεση προτροπή του πρωθυπουργού για απαγόρευση εισόδου σε μη εμβολιασμένους σε κέντρα εστίασης.

Θυμηθείτε:

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Eλληνες ξυπνήστε επιτέλους! Δεν βλέπετε ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,!ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟ ΑΦΑΝΤΑΣΤΟ ΜΥΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ. ΤΡΕΛΑΘΥΚΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ. ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΛΥΘΟΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΥΘΙΣΜΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ΜΟΝΟΝ, Γιαυτο ο πατέρας του Bill Gates ήταν ένας EUGENICIST, KAI AYTO EINAI O GATES. ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ 7,700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ανθρώπων?? ΑΔΥΝΑΤΟΝ, γιαυτο τρελάθηκαν να μας σκοτώσουν ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ COVID-19, το όποιον είναι μια ΓΡΙΠΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ COVID-19 !!Κατε ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ θα αργά η γρήγορα θα πεθάνει από τρομερές αρρώστιες, και εν το μεταξύ θα μολύνει ΣΥΝΕΧΙΑ άλλους ανθρώπους. ΟΛΛΕΣ αυτές οι αλήθειες τις ηπαν ο Πρώην VP της εγκληματικής Pfizer,, MIKE YEADON, o K. Robert Kennedy,, και τόσοι άλλοι στο διαδικτιο που τόλμησαν να πουν την Αλήθεια! ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΡΥΦΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΘΑΡΗ, ΔΗΛ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΜΥΓΝΙΟΝΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ. ΣΤΑ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ Εβραίων στον Πλανιτη μονον τα 7 της εκατό είναι πραγματικοί Εβραίοι της Βίβλου. Οι υπόλοιποι είναι ΚΑΖΑΡΟΙ, ΔΗΛ. ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 640 ΑΣΠΑΣΘΗΚΑΝ την εβραϊκή Θρησκια!! Ήταν Λαός πολεμικός έκλεβαν βίαζαν σκότωναν, και είχαν κάπου 150 Θρησκιες. Και τα κράτη γύρω από την Καζαριαν ειπαν στον Βασιλεια του εάν δεν συμμόρφωση τον λαό του Ολλα τα κράτη γύρω θα εξόντωναν την ΚΑΖΑΡΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΥΣ. ΤΑ 93 ης εκατό των Εβραίων είναι Καζαροι, η αλήθεια είναι αυτή.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications