Μητσοτάκης σε ανήλικα παιδιά: «Υπερδύναμη το εμβόλιο - Να εμβολιαστούμε όλοι αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα»

«Σούπερ μαντολίνι» το εμβόλιο… «Να πάμε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο για να αποκτήσουμε την υπερδύναμη»

Σε άλλο επίπεδο έχει πάει η επικοινωνιακή εκστρατεία της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς, καθώς σε πρόσφατη «συνέντευξη» που παρέθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε παιδιά υποστήριξε πως το εμβόλιο βοηθάει στο να αποκτήσουμε... μία «υπερδύναμη».

Παραδεχόμενος σε άλλο σημείο της συνέντευξης πως η πιο δύσκολη απόφαση που πήρε μέχρι σήμερα ήταν να κλείσουν όλα λόγω κορωνοϊού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε απέναντι σε δύο μικρά παιδιά πως αν είχε κάποια υπερδύναμη αυτή τη στιγμή θα ήταν να σταματήσει η πανδημία και μάλιστα είπε πως αυτή την υπερδύναμη θα την αποκτήσουμε αν κάνουμε το εμβόλιο.

«Δεν την έχουμε,την αποκτήσαμε όλοι μαζί. Αλλά για την έχουμε όλοι αυτή την υπερδύναμη πρέπει να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο. Γιατί αν κάποιοι δεν το κάνουν, αν αρκετοί δεν το κάνουμε, έχουμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι συμβουλές του πρωθυπουργού για τις μάσκες, παραινώντας τα παιδιά να…κρατήσουν κάποιες μάσκες γιατί «μπορεί να τις ξαναχρειαστούμε».

Ενώ σε άλλο σημείο της «συνέντευξης» ο Κ.Μητσοτάκης είπε πως όταν ήταν μικρός το όνειρο του δεν ήταν να γίνει πρωθυπουργός, αλλά πιλότος ή οδηγός τραίνου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications