Γυναίκα προσέλαβε δολοφόνο για τον άντρα της και ήθελε να τον... πληρώσει με δόσεις

Μια γυναίκα στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κατηγορείται ότι επιχείρησε να προσλάβει κάποιον να σκοτώσει τον άντρα της και του πρότεινε να τον πληρώσει 4 χιλ. δολάρια σε εβδομαδιαίες δόσεις των 100 δολαρίων.

Η 44χρονη Κλόντια Κάριον κατηγορείται ότι πρόσφερε σε μυστικό αστυνομικό που της παρουσιάστηκε για πληρωμένος δολοφόνος χρήματα για να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε συνέντευξη Τύπου της εισαγγελίας της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, αστυνομικοί έλαβαν ενημέρωση από πληροφοριοδότη ότι μια γυναίκα προσπαθεί να προσλάβει εκτελεστή για να δολοφονήσει τον άντρα της.

Έτσι οι αρχές έστησαν μια μυστική επιχείρηση και η Κάριον συναντήθηκε με τον μυστικό αστυνομικό, την Πέμπτη 10 Ιούνη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εισαγγελία, η 44χρονη γυναίκα συμφώνησε να πληρώσει συνολικά 4 χιλ. δολάρια, αλλά επειδή δεν ήταν σε θέση να τα πληρώσει όλα με τη μία, έδωσε προκαταβολή 100 δολαρίων και τα υπόλοιπα συμφώνησε να τα δίνει στον μυστικό αστυνομικό σε εβδομαδιαίες δόσεις των 10 δολαρίων.

Έπειτα από αυτά, η Κάριον συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη φυλακή.

"Η γυναίκα συναντήθηκε με τον μυστικό αστυνομικό του τοπικής αστυνομίας όπου του ανέφερε ότι ήθελε να τον προσλάβει για να δολοφονήσει τον άντρα της, γιατί, όπως είπε, την κακοποιούσε" ανέφερε η ανακοίνωση της εισαγγελίας.

"Ωστόσο, επειδή δεν ήταν σε θέση να τον πληρώσει προκαταβολικά, συμφώνησαν να καταβάλλει το συμφωνηθέν ποσό των 4 χιλ. δολαρίων σε δόσεις. Έδωσε στον μυστικό αστυνομικό 100 δολάρια ως προκαταβολή και υποσχέθηκε να τους δίνει από εκατό κάθε εβδομάδα. Έπειτα απ’ αυτό, η γυναίκα συνελήφθη" ανέφερε η ανακοίνωση.

"Όπως σε κάθε εγκληματική υπόθεση, το γεγονός ότι μια σύλληψη συνέβη ή έγινε μια μήνυση αποτελεί μόνο κατηγορία και η κατηγορούμενη, Κλόντια Κάριον, θεωρείται αθώα μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή της" κατέληγε η εισαγγελία στην ανακοίνωσή της.

Η γυναίκα δεν μπόρεσε να καταβάλει την εγγύηση των 500 χιλ. δολαρίων για την απελευθέρωσή της και έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications