Κούβελας: «Αντισυνταγματικά τα προνόμια - Ποινικά κολάσιμες σχετικές συζητήσεις»!

«Καταιγιστικός» ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος τόνισε πως κάθε συζήτηση για προνόμια και υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι αντισυνταγματική!

«Υπάρχουν νομικές ηθικές και δεοντολογικές συμβάσεις για το τι μπορεί αν κάνει ένας γιατρός. Απαγορεύεται η πολιτεία να κοινοποιήσει οποιαδήποτε προσωπική μου πληροφορία. Το θέμα της υποχρεωτικότητας είναι καλυμμένο με πάνω από ένα άρθρο του Συντάγματος, οπότε κάθε νομοθεσία είναι αντισυνταγματική», είπε για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ο καθηγητής.

Για τα προνόμια είπε «αυτό το προνόμιο που έχει ένας εμβολιασμένος είναι πως θα έχει εμβολιστεί και έχει προστασία από τον ιό. Μιλάμε για διάκριση δικαιωμάτων των πολιτών. Είναι επίσης αντισυνταγματικό να το συζητάμε».

Ενώ τόνισε στη συνέχεια και έπειτα από επιμονή των δημοσιογράφων τόνισε «γιατί μιλάμε για έναν δικαίωμα που είναι συνταγματικό; Έχετε διαβάσει το σύνταγμα;»

«Είναι καθαρά η ιατρική η συζήτηση, εγώ δεν μπορώ να αποκαλύψω για κανέναν ασθενή μου. Σε κανέναν! Ούτε στο δικαστήριο. Η νομοθεσία έχει καθοριστεί από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, εγώ δεν κάνει να σας πω τι έχει ο ασθενής μου. Κανένας γιατρός δεν μπορεί».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην ακίδα λέγοντας πως «μέχρι τον Φεβρουάριο όλοι μας πιστεύαμε ότι αυτή η ακίδα που παράγεται και από τα εμβόλια είναι ένα κλειδή που ξεκλειδώνει το κύτταρο για να μπει μέσα ο ιός. Ξαφνικά τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο προκύψαν δημοσιεύσεις που έλεγαν πως η ακίδα είναι επικίνδυνη από μόνη της, καθώς μπορεί να κάνει θρομβώσεις και να προσβάλει και το μυοκάρδιο. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις μικρότερες ηλικίες. Ο ιός δεν ανιχνεύεται στο αίμα, μένει στην ρινική κοιλότητα. Και ξαφνικά βγαίνει ένα δεύτερο άρθρο από πολύ μεγάλο πανεπιστήμιο που λέει ότι ανιχνεύτηκε η ακίδα μετά το εμβόλιο και στα αγγεία. Αν στην Ελλάδα έχουμε 3 παιδάκια που έχουν νοσήσει σοβαρά και στην Αμερική έχουμε 6 περιστατικά στα εμβολιασμένα παιδιά, τότε ο κίνδυνος από τον εμβολιασμό στα παιδιά είναι μεγαλύτερο απ' ότι από τον ιό. Γι' αυτό τον λόγο λέμε αναστολή».

«Διαβάσατε την οδηγία των αεροπορικών να μην πετάνε οι εμβολιασμένοι; Γιατί είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος θρομβώσεων. Είμαστε σε μία πολύ μεγάλη επιστημονική αβεβαιότητα», είπε ο καθηγητής.

Επιπλέον είπε «τ' ότι υπάρχει ένα πολύ καλό αντικαρκινικό δεν σημαίνει πως θα το κάνουμε όλοι μας. Θα το κάνουν το εμβόλιο αυτοί που κινδυνεύουν. Γιατί να εμβολιάσω έναν πληθυσμό που δεν κινδυνεύει;».

«Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν, εκτός από ελάχιστα. Για έναν 40άρη πχ πρέπει να είναι εξατομικευμένα. Δεν μπορούμε να τους εμβολιάσουμε όλους γιατί δεν ξέρουμε τις συνθήκες», είπε σχετικά με τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Ο καθηγητής τοποθετήθηκε και μέσω facebook:

«Επειδή καθημερινά διαπιστώνω την άγνοια των «συμπολιτών» και συνομιλητών μου, σε βασικά θέματα, που δεν είναι δυνατόν να αγνοούν πολίτες της Χώρας μας και της Ευρώπης, πολιτισμένοι και όχι αναγκαστικά μορφωμένοι άνθρωποι, παραθέτω τον Συνταγματικό Χάρτη της Χώρας, προς ενημέρωση όλων.

Θυμίζω ό,τι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ μας η προστασία του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ και όχι ότι μας αρέσει.
Τα άρθρα περιγράφονται με «κυριολεξία» και έτσι μόνο λαμβάνονται, χωρίς ερμηνείες, μεταφράσεις, παρομοιώσεις, μεταφορές και άλλα καλολογικά στοιχεία.

Δώστε σημασία στις ατομικές ελευθερίες, σε θέματα υγείας, περιορισμών κλπ κλπ

Να θυμίσω ότι συζητήσεις που προτρέπουν στάσεις και συμπεριφορές αντίθετες με το Σύνταγμα, είναι ποινικώς κολάσιμες!
Αντιθέτως, η προστασία των Συνταγματικών αξιών και αρχών είναι υποχρέωση όλων των Πολιτών.

Είναι αυτά που μας κάνουν πολιτισμένους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications