Κλάπηκε φιαλίδιο εμβολίων της Pfizer από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου - Μονό μην κάνουν αναλύσεις τι έχει μέσα

Φιαλίδιο εμβολίων της Pfizer κλάπηκε το πρωί της Τρίτης από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη, το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival, στις 10:40 το πρωί γιατροί και νοσηλευτές διαπίστωσαν ότι ένα φιαλίδιο με έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer δεν βρισκόταν στη θέση του. Η Διευθύντρια του εμβολιαστικού κέντρου κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην Αστυνομία.

Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε προανάκριση για να διαπιστωθεί πως εξαφανίστηκε το φιαλίδιο. Πιθανολογείται πως η κλοπή έγινε από άτομο, το οποίο ήρθε στο Κέντρο Υγείας για να εμβολιαστεί.

Μονό μην κάνουν ανεξάρτητες αναλύσεις για να δουν τι ουσίες έχει μέσα, και πως αυτές επηρεάζουν οχι μονο το σώμα αλλα και το πνεύμα και έχουμε άλλα.. Για την ιστορία αυτοί που ειναι πίσω από όλα αυτά εκτός τα τόσα αλλα που έχουν κάνει, συκοφαντούσαν αυτήν την σελίδα από το 2016 , και μεσώ facebook κάνουν πόλεμο από τοτε, μείωση απήχησης δηλαδή ελάχιστοι βλέπουν τα post, τελευταία από το facebook μπαίνουν όριο 20 άτομα ώστε να μην έχει τίποτα απήχηση, και άτομο φίλος της σελιδας μας ενημέρωσε ότι έχει να δει post στο facebook πάνω από 2 χρόνια ενώ εχει πατήσει να βλέπει τα post, μονο από αυτά αφήστε τα αλλα (που ειναι πάρα πολλά και ανατρεπουν οτι ξερετε για τον κόσμο) , αν εσύ ήσουν σε αυτη την θέση και σου έκαναν όλα αυτά τοσο ύπουλα οι ίδιοι που ειναι πίσω από τα εμβόλια θα πίστευες ότι ειναι τόσο αθώα όσο λένε? το να ζεις σε έναν εικονικό κόσμο μαθαίνοντας ψέματα ήδη από τα σχολεία τους , και να νομίζεις ότι όλοι φροντίζουν για το κάλο σου ειναι το λιγοτερο... Μηπως θελετε να βαλουμε Screenshot απο το 2016 από άναρχο-σελίδες facebook για το τι λενε μεταξύ τους νομίζοντας ότι τα βλέπουν μονο δικοί τους ? αφου κανένας δεν μπήκε στο κόπο να δει τι είδους άτομα λένε για ναζι φασίστες εδω και χρόνια και σε τι σελιδες ειναι, και ουδεις αναρωτήθηκε γιατί τους ειχαν μαζέψει στα ξερονήσια προφανώς οχι χωρις λόγο και αίτια .

Κάτι που έγινε φανερό με το ίντερνετ ειναι το γεγονός το πόσο εύκολα ελέγχονται οι μάζες ελέγχοντας άπλα τις πληροφορίες που έχουν, όλες αυτές οι έγκυρες και αγαπημένες τους πήγες με 500.000 και 700.000 like ανήκουν στους ίδιους, γιατί άπλα δεν αφήσουν αν ανεβεί καμια ανεξαρτητη σελιδα ,οπως η δικιά μας που έχει μεινει στάσιμη εδώ και 5 χρόνια πάρα τα νεα Like καθε εβδομάδα και εκτός την ελάχιστη σκόπιμη απήχηση δηλαδή ελάχιστοι βλέπουν τα ποστ σε σχέση με δίκες τους , εκτός οτι η συντριπτική πλειοψηφία ειναι μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης και φαινεται εντόνα στο ίντερνετ ασχετα ποσα πτυχια τους εδωσαν(τους εξαπατούν ακόμη και άναρχο-troll με ψεύτικα προφίλ σε σχόλια ) , και που έξω δεν τους βλεπεις ότι ειναι με νοημοσύνη κάτω του ορίου επειδή κάνουν συνηθισμένα πράγματα και λένε ότι τους έχουν μάθει, ένα άλλο γεγονός ειναι οτι δεν αντιλαμβάνονται την μοχθηρότητα και το κακό με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα του κακού οχι μονο στο ίντερνετ αλλα παντού, ακόμα και αυτοι που δεν κακοί δεν τους καταλαβαίνουν επειδή το κακό τους μιλάει ευγενικά για να αποκρύψει την μοχθηρή φύση του, αυτό δημιουργεί ερωτήματα, εγώ αν ήμουν κακός θα έκανα εμβόλια στις μάζες τυπου Ιλάρας με ουσίες που κάνουν καταστολή της αντίληψης και της αντίδρασης σαν ενα είδος διαρκούς ελαφριά μεθυσμένων (πολύ εύκολο "χωρίς τσιπάκια" με ουσίες δες άπλα τι προκαλεί μια ουσία το αλκοόλ στο εγκέφαλο ) ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications