Καπραβέλος: «Δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα ο μη εμβολιασμός - Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις»

Απίστευτα πράγματα είπε ο Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου «Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος μιλώντας για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τα πιθανά κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν υποστήριξε πως οι ανεμβολίαστοι ευθύνονται για τις μεταλλάξεις.

Παράλληλα ο Ν.Καπραβέλος υποστήριξε πως δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάποιου ο μη εμβολιασμός.

«Το δικαίωμα της άρνησης, το δικαίωμα της αντικοινωνικής και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς κάποιων να μην θέλουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους πρέπει να μας απασχολήσει. Πρέπει να πειστούν όλοι. Να προσπαθήσουν να κάνουμε έναν καθολικό εμβολιασμό. Να πετύχουμε μία πολύ μεγάλη ανοσία.

Αυτός που δεν εμβολιάζεται και αποτελεί το ρεζερβουάρ κίνησης του ιού, αυτό κάνει μεταλλάξεις και ξέρετε αυτή η συμπεριφορά οδηγεί σε μεταλλάξεις οι οποίες ακυρώνουν και τα εμβόλια. Δεν είναι επιτρεπτό σε μία κοινωνία μία τέτοια αντικοινωνική συμπεριφορά. Δεν είναι μόνο τα κίνητρα, πρέπει να υπάρχουν και αντικίνητρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ πρόσθεσε πως: «Φοβόμαστε μήπως κάποιος εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις μπει στην εντατική γιατί αυτό θα σημαίνει και το τέλος των εμβολίων. Δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα να μην εμβολιάζεται, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά, ένα πρότυπο προς αποφυγήν».

Βέβαια για τις μεταλλάξεις είχε μιλήσει πρόσφατα και ο νομπελίστας Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier, ο οποίος είχε πει πως τα εμβόλια είναι αυτά τα οποία δημιουργούν τις μεταλλάξεις.

Αυτός ο Καπραβέλος που λέει και ψέματα εμφανίζεται ως "αρθρογράφος" προπαγανδιστής σε πολύ έγκυρες πήγες, τοσο έγκυρες που μπαίνεις μια φορά και έβγαινες με μείον 10% IQ , όσοι δεν κατάλαβαν ο τυπος εμφανίζεται ως "αρθρογράφος" σε 4 έγκυρες πήγες και κανει παρέλαση στα κανάλια,ενώ το παίζει και Διευθυντής Νοσοκομείου, ειναι φανερό με τι κριτήρια τον έβαλαν διευθυντή, σε μια σοβαρή χώρα θα απαγορευόταν να εμφανίζονται ως ειδικοί και υπέρ των εμβολίων τέτοιοι τύποι λόγω άμεσου συμφέροντος,αλλα σε μια σοβαρή χώρα με έξυπνο λαό μονο συμμορίτες θα διάβαζαν αυτές τις "έγκυρες πήγες" , ως εκ τούτου πολύ συμπολίτες μας (στην υποκριτική γλωσσά των συμμοριτών ) δεν ειναι αθώοι αλλα συνένοχοι ειτε γιατι και οι ίδιοι ειναι σπορά του κακού είτε απο ηλιθιότητα ..οι ίδιοι στα κανάλια οι ίδιοι σε έγκυρες πήγες τους, οι δημοκράτες μιλάνε για δημοκρατία..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications