Κάμια απόδειξη ότι καταγράφηκαν σκάφη εξωγήινων ειναι «ανεξήγητα φαινόμενα» δεν ειναι Γιάννης αλλα Γιαννάκης!

Οι έγκυρες πήγες συμμοριτών που ειναι άκρως ύπουλοι και μοχθηροί, στην περίπτωση που πλέον δεν μπορούν να πουν για "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας", επικαλούνται δικούς που λένε τις ίδιες ηλιθιότητες και ασυναρτησίες με αυτούς : Έκθεση αναφέρει ότι πολλά από τα 120 περιστατικά που έχουν καταγραφεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες, δεν προέρχονται από κάποια "προηγμένη αμερικανική τεχνολογία".

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι μία σειρά από ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα που κατέγραψε το αμερικανικό Ναυτικό τα τελευταία χρόνια, ήταν διαστημικά σκάφη εξωγήινων (UFO) αλλά κάποιες ανεξήγητες κινήσεις που παρατηρήθηκαν, όπως αναφέρει μία κυβερνητική έκθεση που δημοσιεύθηκε στους «New York Times», την Πέμπτη (06/04).

Η εφημερίδα, επικαλούμενη ανώτερους αξιωματούχους της κυβέρνησης Μπάιντεν, ενημέρωσε για τα ευρήματα πριν τη δημοσίευση της αναφοράς στο Κονγκρέσο που έγινε μέσα στον μήνα. Τόνιζε επίσης, ότι η αναφορά διαπιστώνει πως η μεγάλη πλειοψηφία των 120 περιστατικών που καταγράφηκαν τις δύο τελευταίες δεκαετίες, δεν προέρχεται από κάποια προηγμένη τεχνολογία του αμερικανικού στρατού ή της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Βίντεο με «UFO» κοντά σε πολεμικό πλοίο
Υπενθυμίζεται, ότι -σύμφωνα με τη βρετανική «Mirror»- αμερικανικά υποβρύχια κατέγραψαν τα αγνώστου προέλευσης υποβρύχια αντικείμενα χρησιμοποιώντας σόναρ, ενώ το σημείο και ο χρόνος που έγιναν οι καταγραφές παραμένουν άγνωστα.

Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση του βίντεο με το UFO που πετούσε κοντά στο πολεμικό πλοίο του αμερικανικού ναυτικού USS Omaha, με το πεντάγωνο να επιβεβαιώνει ότι η κοντινή πτήση του ιπτάμενου αντικειμένου αγνώστου ταυτότητας συνέβη το 2019.

Μιλώντας στο FOX News, ο εμπειρογνώμονας της Ουάσινγκτον Τομ Ρόγκαν, δήλωσε πως «σχετικά με αυτό το βίντεο, ένας τομέας που θα μάθουμε περισσότερα είναι η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε αμερικανικά υποβρύχια, πυρηνικά υποβρύχια και επιθετικά υποβρύχια, που έπιασαν με το σόναρ αντικείμενα να κινούνται με εκατοντάδες κόμβους κάτω από το νερό».

«Υπάρχει μια υποβρύχια διάσταση σ’ αυτό, πέρα από εκείνα που βλέπουν οι πιλότοι πάνω από το νερό» πρόσθεσε ο Ρόγκαν.

Ο πρώην επικεφαλής της CIA Τζέιμς Γούλσεϊ είχε τονίσει ότι Αμερικανοί πιλότοι βλέπουν συχνά μυστηριώδη αντικείμενα ικανά να κινούνται στον αέρα, με πολλά να μοιάζουν πολύ με τις κοινές πεποιθήσεις για τις εικόνες που έχουν τα UFO.

Όπως αναφέρει, οι συχνές συναντήσεις αμερικανικών αεροσκαφών με ΑΤΙΑ είναι εμπιστευτικές, ωστόσο, πρόσφατα οι αμερικανικές αρχές έχουν διαφοροποιήσει την προσέγγισή τους κι έχουν αρχίσει να συζητούν για το ζήτημα πολύ πιο ανοιχτά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications