Γυναίκα πέθανε ακαριαία μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer στα Καλάβρυτα -

Σοκ με γυναίκα που πέθανε στα Καλάβρυτα μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, το εμβόλιο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν αυτό της Pfizer.

Η γυναίκα αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής του νοσοκομείου και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν 65ετών και υπέστη αλλεργικό σοκ μετά τον εμβολιασμό της.

Υπενθυμίζεται πως 44χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε λίγες ημέρες αφότου εμφάνισε το σπάνιο σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοπενία που οφείλεται στο εμβόλιο AstraZeneca.

Η γυναίκα ήταν εγκεφαλικά νεκρή από τις 22 Μαΐου, ωστόσο σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα έπρεπε να σταματήσουν να της χορηγούνται τα υποστηρικτικά φαρμακευτικά σκευάσματα ώστε αυτό να επιβεβαιωθεί και τυπικά.

Την ίδια ώρα κυβέρνηση και «ειδικοί» διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Ο Κ.Μητσοτάκης που βρίσκεται σε Γιάννενα κάλεσε όλους τους πολίτες, νέους και μεγαλύτερους να κλείσουν το ραντεβού τους για εμβολιασμό μιας και πλέον έχουν ανοίξει όλες οι πλατφόρμες για όλο τον ενήλικο πληθυσμό της χώρας.

«Μόνο τότε θα αισθάνονται πραγματικά ελεύθεροι να κάνουν με ασφάλεια όλα αυτά τα οποία αγαπούν και να ξαναπάρουν τον έλεγχο της ζωής τους. Και είμαι σίγουρος ότι και η νεολαία μας θα ανταποκριθεί ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημείο, συλλογικά, να χτίσουμε το τείχος ανοσίας και να αποτρέψουμε οποιαδήποτε επανεμφάνιση του ιού» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Επίσης, κάλεσε τους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, που για διάφορους λόγους ακόμα δεν έχουν επιλέξει να εμβολιαστούν, να το κάνουν τώρα.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό, είναι πιο σημαντικό για αυτούς, για την προστασία της προσωπικής τους υγείας, διότι εξακολουθούμε και βλέπουμε συμπολίτες μας οι οποίοι νοσηλεύονται, διασωληνώνονται, δυστυχώς ακόμα και σήμερα κάποιοι χάνουν τη ζωή τους, στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν και δεν το έκαναν. Άρα, θα ζητήσω και εδώ και σε τοπικό επίπεδο και στα χωριά μας θα πρέπει να ξανακάνουμε μία νέα προσπάθεια αυτούς τους συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας που ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί, σίγουρα ενόψει του φθινοπώρου, να τους συστήσουμε ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να κάνουν», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications