Γλυκά Νερά: Η «Μεγάλη Στοά» της Ελλάδας είχε διαγράψει την ψυχολόγο της Καρολάιν - Της ζητούν να καταθέσει τα πτυχία της

Συνεχίζει να περιπλέκεται το μυστήριο στα Γλυκά Νερά, καθώς ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητά το πτυχίο της ψυχολόγου της Καρολάιν, ενώ σύμφωνα με έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα, η ίδια είχε διαγραφεί από τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας, εντωμεταξύ άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του dna των δραστών,γιαυτό έβαλαν τον εξαφανισμένο και φερόμενο εισαγγελέα του Αρειού πάγου που καλύπτει εγκληματικές οργανώσεις των ελληνόφωνων ονόματι Βασίλειος Πλιώτας να εμφανιστεί και λέει αρλούμπες γέμάτες υποκρισία? τόσες και τόσες δολοφονίες έχουν γίνει και δεν εμφανίστηκε πάρα μονο σε αυτή, αυτο δειχνει και απο που παιρνει εντολες ο φερόμενος εισαγγελέας "προδόθηκαν " από μονοί τους.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, μέσω της οποίας ζητά από την ψυχολόγο που επισκεπτόταν η Καρολάιν, το θύμα της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, να καταθέσει τα πτυχία της.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, με επιστολή του, ζητά από την «ψυχολόγο» να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ αλλά και την άδεια άσκησης επαγγέλματος.

«Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους», αναφέρει σε επιστολή ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων προς την ψυχολόγο της 20χρονης.

Εντωμεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά το παρελθόν της «ψυχολόγου».

Στα χέρια των αξιωματικών της αστυνομίας βρίσκεται έγγραφο της της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» από το 2018 στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Μεγάλη Συνέλευση» της «Μεγάλης Στοάς» είχε αποβάλει την φερόμενη ως ψυχολόγο, καθώς δήλωσε ψευδώς ότι ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου.

Οπως επισημαίνεται από την αδελφότητα, η ψυχολόγος της άτυχης 20χρονης «παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της «Μεγάλης Στοάς» ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications