Καναδός ιολόγος καθηγητής Πανεπιστημίου προειδοποιεί: «Κάναμε ένα μεγάλο λάθος με τα εμβόλια»

Ο Δρ. Bridle, αναπληρωτής Καθηγητής Ιικής Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Guelph, έχει λάβει χρηματοδότηση για την ανάπτυξη μια νέας σειράς εμβολίων και κάθε άλλο παρά αρνητής των εμβολίων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Φαίνεται πλέον ότι το ζήτημα των εμβολίων αλλά και το γιατί επιπτώσεις μπορεί να επιφέρουν έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στην επιστημονική κοινότητα στο εξωτερικό αν δούμε ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ανάλογες θέσεις είχε λάβει και ο Γερμανός ιολόγος Α.Κεκουλέ: «Ο εμβολιασμός δεν τέλειωσε ποτέ μία πανδημία και ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο πείραμα η εκστρατεία εμβολιασμού».

Έτσι ο Καναδός επιστήμονας επιμένει ότι η επιστημονική έρευνα πρέπει να εκτελείται σωστά και στο να ακολουθείται το ίδιο προσεκτικά η δοκιμή των εμβολίων προτού αυτά γίνουν διαθέσιμα για τις μάζες.

Κάτι, που στην συγκεκριμένη περίπτωση, των εμβολίων για τον COVID-19 δεν έγινε καθώς υπήρχε μεγάλη πίεση για να αναπτυχθούν νέα εμβόλια.

Ο Brindle, έκανε όμως και μια αποκάλυψη λέγοντας πως ίσως έχουμε κάνει ένα μεγάλο τρομακτικό λάθος, σε ότι αφορά τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA που εισάγουν αντίγραφα πρωτεινών ακίδων του κορωνοϊού στο σώμα.

«Το SARS-CoV-2 έχει μια ακίδα πρωτεΐνη στην επιφάνειά του. Γνωρίζουμε τώρα ότι η πρωτεΐνη αυτή κυκλοφορεί στο αίμα. Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι η πρωτεΐνη-ακίδα ήταν ο στόχος για την παραγωγή αντιγόνων από τον οργανισμό. Δεν ξέραμε όμως ποτέ ότι η πρωτεΐνη αυτή είναι ουσιαστικά μια τοξίνη. Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε ακούσια με μια τοξίνη», δήλωσε ο Καναδός ιολόγος για να συμπληρώσει:

«Το SARS-CoV-2 - έχει αποδειχθεί ότι μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος, από πειράματα σε ποντίκια και προκαλεί πολλά είδη καρδιακών και αγγειακών παθήσεων και εγκεφαλικής βλάβης. Το COVID-19 έχει μια πρωτεΐνη-ακίδα στην επιφάνειά του, επιτρέποντας στον ιό να μολύνει το σώμα μας. Ομοίως, η έρευνα της επιστημονικής κοινότητας έχει αποκαλύψει επίσης διάφορα καρδιαγγειακά και καρδιακά προβλήματα, σε ανθρώπους.

Η ίδια έρευνα αποδεικνύει επίσης ότι η πρωτεΐνη ακίδων μόνη της είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα εάν κυκλοφορήσει ελεύθερα στο σώμα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications