Από την χαμένη Ατλαντίδα στο σήμερα :  Οι απόγονοι των Ατλάντων ειναι ακόμα εδώ!

Μόλις βγει κάποιος και πει κάτι διαφορετικό από αυτά που λένε όλοι αμέσως θα σπεύσουν διάφοροι έξυπνοι να που ποιες ειναι οι πήγες σας? ποιος το είπε αυτός? εγώ ειμαι η πηγή! τι ειμαι παπαγάλος να αναπαράγω τι λέει ο κάθε πρακτορας που παριστάνει τον αρχαιολόγο?

Θέμα Ατλαντίδα σε παλιά εκπομπή στην τηλεόραση , καλεσμένοι εκτός απο μερικούς σωστούς ερευνητές που οκ έχουν ψάξει μέχρι εκεί που φτάνει η νοημοσύνη τους, μαζί με αυτούς και η σάρα και η μάρα και το κακό συναπάντημα, δημοκρατία βλέπεις! για να βγαίνει ο κάθε ηλίθιος και ο καθε μασονάκος και δούρειος ίππος να λέει τα γνωστά παραμυθία , και τι λένε δικοί τους εγκάθετοι επίσημα και οι δήθεν αρχαιολόγοι,για να καθοδηγούν άλλου το θέμα να θολώνουν τα νερά και μακριά από την αλήθεια .

Καταρχήν οποιος επικαλείται επίσημους φορείς και εγκάθετους αρχαιολόγους ιστορικούς λέει ψέματα, δεδομένου ότι οι πρώτοι λένε ότι τους λέει η μασονία, όπως την ψεύτικη ιστορία που διδάσκουν στα σχολεία και λένε οι έγκυρες πήγες τους, για να αποκρύψουν την αλήθεια και την συνωμοσία τους που παει πολυ πίσω στην εποχη της Ατλαντίδας...

Στην προκείμενη περίπτωση οχι μονο λένε ψέματα για την Ατλαντίδα και τους "κακούς" Άτλαντες κάθε αυτού, και εδώ οι κακοί εμφανίζονται οι Άτλαντες όλως τυχαίως, και δηθεν πολεμο Ελλήνων Ατλάντων όταν δεν υπήρχαν καν οι "Έλληνες" εκείνη την εποχη στο ελλαδικό χώρο, που τότε ησαν εντελώς διαφορετικός Αιγηίδα κτλ και η Κρήτη ηταν ενα με την Αφρική, αλλα κάποιοι άλλοι που τους ονομαζουν Μυκηναίους που ούτε αρχαία Ελληνικά μιλούσαν ούτε είχαν ευρωπαϊκή καταγωγή...

Σαν μην φτάνουν όλα αυτά, αυτοί λένε και ψέματα για το που βρισκόταν η Ατλαντίδα με δόλο οπως εκαναν σε αυτήν την παλιά εκπομπή, και έβγαιναν με θράσος και έλεγαν οτι δήθεν ηταν στην Κύπρο και στην Σαντορίνη και τα μπερδεύουν με δόλο με την Αιγηίδα κλασικό χαρακτηριστικό σημιτικών φύλων, να τα μπερδεύουν όλα να δημιουργείται σύγχυση μαζί με ορδές ηλίθιων που αναπαραγουν ότι λένε αυτοί, ώστε να εξαπατούν τους πάντες σε πληθώρα θεμάτων, και έβγαιναν λοιπόν και έλεγαν κατι γελοιότητες περί Σαντορίνης και ο τάδε ψευδό-επιστήμονας δικός τους είπε αυτό, και λες δεν θα βγει κανένας να μαζέψει όλους αυτούς τους δούρειους ίππους που εμφανίζονται δήθεν ως ειδικοι ιστορικοί και δήθεν ερευνητές?

Τελικά απο τα πολλά αφού είπαν τις ηλιθιότητες ώστε να περάσουν το μήνυμα στους ηλίθιους που αναπαράγουν ότι λένε αυτοί οι δήθεν ειδικοί , αυτά μονο στην δημοκρατία συμβαίνουν! να δίνεις λόγο σε αδίσταχτους δούρειους ίππους να λενε ψέματα με δόλο, και άλλους να τους βάζει η "αρχαιολογική υπηρεσία" να λειτουργούν ως πράκτορες , τελικά βγήκε μια και λέει το αυτονόητο: τι τα μπερδεύεται και τι σχέση έχει η Ατλαντίδα με την μεσόγειο? τα πράγματα ειναι άπλα 1 και 1 κάνουν δυο, ο Πλάτων αναφέρει έξω απο τις ηράκλειες στήλες δηλαδή κάπου στο ατλαντικό πως λέτε εσείς άλλα? εφόσον επικαλείστε τον Πλάτωνα για την ύπαρξη της Ατλαντίδας γιατί μετα λέτε τα δικά σας ενώ αναφέρει που ηταν για να παραπλανήστε τον κόσμο? .. Πάλι καλα που υπήρχε και μια σκεπτόμενη εκεί και μετά το βούλωσαν τα troll που παριστάνουν τους ειδικούς με τίτλους και περγαμηνές !

Το να λένε ακόμα και οι Ινδοί ότι οι λευκοί Ευρωπαίοι πήγαν πολιτισμό εκεί (ο άνωθεν χάρτης) και τους γράφουν ορθά ως Aryan και οχι ως Έλληνες σε ξεπερνάει για την άγνοια που επικρατεί αφου οι πολλοι νομιζουν οτι αυτο ηταν δήθεν θεωρίες των "κακών" όπως ηταν θεωρίες οι πρώτοι πύραυλοι στο κόσμο (συμφωνα με συμμορίτες της εποχής ), και πως απογονοι αρχαιων μυστων που ονομάζουν φιλόσοφους ηταν και ειναι μονο στον ελλαδικό χωρο!...Πλάτων Αρχαία Αθήνα, 427 π.Χ. wikipedia : Αθηναϊκή δημοκρατία Εφαρμόστηκε στην αρχαία πόλη-κράτος των Αθηναίων για 140 έτη, από το 462 π.κ.χ. έως το 322 π.κ.χ. με δύο μικρά διαλείμματα τυραννίδων τις οποίες κατέλυσε(αχαχαχαχα). Ξανά οι κακοί εμφανίζονται οι μη δημοκράτες, άρα από τότε έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα δηλαδή από την εποχή του Πλάτωνα, γιαυτό δεν θα σταμάτησε να γραφει για την Ατλαντίδα αλλα μάλλον τον σταμάτησαν αυτοί, και δεν έμαθαν από αυτούς τους εγκάθετους για την Ατλαντίδα αλλα από τους Αιγυπτίους και άλλους " φασίστες " της εποχής...

Λοιπόν η συνεχεία των ατλάντων ηταν το γνήσιο Ευρωπαϊκό γένος που ήρθαν στην Ευρώπη (και στο ελλαδικό χώρο) καθώς βρεθηκαν στοιχειά για το πως ηταν οι Άτλαντες, επίσης και στην Αμερική είχαν πάει η γενοκτονία των ινδιάνων έγινε προφανώς γιατί θα νόμιζαν ότι αυτοί ηταν οι απόγονοι των Ατλάντων ενώ οι άτλαντες ήσαν λευκοί επίσης ήσαν ψηλοί, οι αρχαίοι Σπαρτιάτες οι Μακεδόνες οι Βίκινγκς Κέλτες κτλ δεν ηταν διαφορετικό γένος αλλα ένα και το αυτό , οι απόγονοι των θεών οχι μονο ξεχάσαν την προέλευση τους αλλα έπεσαν στο επίπεδο των κατώτερων φύλων,ένας αχταρμάς επικρατεί στο πλανήτη απο τουλάχιστον 5 βασικές διαφορετικές φυλές.

Και όπως φαίνεται στο παρατώ βιντεο απο την εποχη του 90 ήδη είχε γίνει προετοιμασία ώστε οι μάζες να δεχτούν τις ορδές μεταναστών στην Ευρώπη άβουλα,η "εποχή της αμαρτίας" μόλις άρχιζε το 90 ( το "εποχή της αμαρτίας" ηταν γραμμένο σε εικόνα με τον "Μπαφομέτ" από σελιδα facebook συμμοριτών το 2017 ) για όσους αναρωτιουνται γιατι ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο,το κακό άρχιζε να εξαπλώνεται ραγδαία μετα το 2010,και όσοι δεν καταλαβαινουν τίποτα από όλα αυτά η τα βλέπουν μπερδεμένα ειναι μυστικιστικες πληροφορίες οπότε δεν ειναι για όλους που δεν καταλαβαίνουν ! ας φρόντιζαν να μάθουν 5 πράγματα τόσα χρόνια που έχουν ίντερνετ δεν γίνεται να γυρίσουμε πίσω και να πέσουμε στο επίπεδο των πολλών ώστε να μας καταλαβαίνουν όλοι, μετά από 5 χρόνια ανοδικής πορείας του πνεύματος της σοφίας και της γνώσης γύρισες πίσω και είδες ότι οι περισσοτεροί ειναι τοσο πίσω πνευματικά που δεν μπορουν καν να καταλάβουν τι λες, σαν να μιλάει ο Πλάτωνας σε σημερινούς Νεοέλληνες στην καλύτερη θα τον έλεγαν τρελο συνωμοσιολόγο φασίστα και ότι λέει θεωρίες συνωμοσίας, Υγ, μέχρι και την μουσική εκφύλισαν οι σατανάδες του Μπάφομετ οχι μονο την ζώη σας, υπομονή !!για όσους ανήκουν στο θνητό γένος και στους απόγονους των θεών , γιατί οι αλλες φυλές (των εισβολέων) θα εξαφανιστούν, 1000 χρόνια έμειναν ακόμα κυριαρχίας τους στην Γη, και τότε δεν θα χλευάζουν αυτό που είχε πει Γιόζεφ Γκαίμπελς:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications