Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ:Άγγιξα το UFO με το χέρι μου, ήταν ζεστό και είχε επιγραφές πάνω του

Ο πρώην λοχίας Τζέιμς Πένιστον μίλησε πρόσφατα στο Citizen Hearing on UFOs στο αμερικανικό Κογκρέσο, όπου, μαζί με 40 άλλους μάρτυρες UFO, έδωσαν λεπτομερή μαρτυρία για αυτό που είδαν.

Ο συνταξιούχος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Τζέιμς Πένιστον ισχυρίζεται ότι το εξωγήινο σκάφος που είδε στο δάσος ήταν ζεστό στην αφή και ίσως «ραδιενεργό». Ο Πένιστον σχεδίασε επίσης ιερογλυφικά που είδε στο πλάι του σκάφους .

Υπηρετούσε στο Woodbridge RAF στα τέλη Δεκεμβρίου 1980, όταν συνέβη το πιο διάσημο βρετανικό περιστατικό UFO κοντά στη βάση, το οποίο αργότερα ονομάστηκε Randlesham Forest Incident,.Αυτό το περιστατικό, επίσης γνωστό ως "British Roswell", περιελάμβανε μια σειρά αναφορών για ανεξήγητες πυρκαγιές στο δάσος Randlesham στο Σάφολκ στα τέλη Δεκεμβρίου 1980.

Εκείνη την εποχή, το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας είπε ότι ό, τι συνέβη δεν αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια και εξαιτίας αυτού, το συμβάν δεν διερευνήθηκε ποτέ πλήρως ούτε έγινε ποτέ επίσημη εξήγηση .

Ο Τζέιμς Πένιστον μίλησε πρόσφατα στο Citizen Hearing on UFOs στο αμερικανικό Κογκρέσο, όπου, μαζί με άλλους 40 μάρτυρες UFO, έδωσαν λεπτομερή μαρτυρία για αυτό που είδαν.

Όλα τα βίντεο σχετικά με αυτές τις ακροάσεις μπορούν να προβληθούν στο ειδικό κανάλι You-tube https://www.youtube.com/c/CitizenHearing/videos

Αυτές οι ακροάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια μεγάλη έκθεση UFO, η οποία έχει δημιουργηθεί από μια ειδική ομάδα του Πενταγώνου και θα κυκλοφορήσει στο Κογκρέσο στις 25 Ιουνίου 2021.

"Αφού είδα ένα UFO στο έδαφος στο δάσος ηρέμησα λίγο. Όταν πλησίασα, είδα ότι υπήρχε μια επιγραφή μπροστά στο αντικείμενο. Αυτό είδα εκεί", λέει ο και δείχνει ένα αντίγραφο του σχεδίου του., το οποίο απεικονίζει πέντε σύμβολα που δεν έχουν καμία σχέση με τις γνωστές γλώσσες της Γης:

"Είδα να αιωρείται περίπου δύο πόδια από το έδαφος. Έσπρωξα το σκάφος, αλλά δεν κινήθηκε . Δεν ήξερα αν ήταν ραδιενεργό, αλλά γι 'αυτό μάλλον ήταν ζεστό. Τότε,συνειδητοποίησα ότι σίγουρα δεν είναι από την τεχνολογία που έχουμε. " - είπε ο Πένιστον.

Είναι γνωστό και δημοσιευμένα γεγονότα ότι ο λοχίας Τζέιμς Πένιστον και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν αυτό το αντικείμενο, περπατούσαν μέσα στο δάσος και ένιωσαν μια ζώνη ισχυρού στατικού ηλεκτρισμού. Στη συνέχεια, μια αίσθηση επιβράδυνσης του χρόνου, και το πιο σημαντικό, όλοι οι ήχοι του δάσος εξαφανίστηκαν εντελώς, γίνεται σαφες λοιπόν ότι επηρεάζει το χώρο και το χρόνο .

Έτσι ήταν αυτό το αντικείμενο. Σχέδιο Penniston:

Το αντικείμενο είχε τριγωνικό σχήμα και ηταν σαν από κάποιο είδος υαλώδους υλικού. Το μέγεθος ηταν περίπου 3 επι 3 μέτρα, δηλαδή ήταν αρκετά μικρό. Η επιφάνειά του είχε κόκκινο, μπλε και κίτρινο φως.

Το μέρος στο δάσος όπου βρισκόταν το αντικείμενο:

Hταν ειδικός στην αναγνώριση αεροσκαφών, αλλά σίγουρα δεν του ειχαν δείξει πότε τέτοιο σκάφος στα μαθήματα. Αφού είδε τα σύμβολα, ξαφνικά όλα γύρω του φωτίστηκαν με πολύ έντονο φως και ο λοχίας σχεδόν λιποθυμήσε. Σύντομα ανέκτησε τις αισθήσεις του και κατάφερε να δει πώς το αντικείμενο απογειώθηκε από το έδαφος και εξαφανίστηκε σε ένα δευτερόλεπτο. ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications