Μαγνησία: 69χρονος νόμιζε ότι ο γείτονας ήταν... κλέφτης και τον πυροβόλησε!

Το θύμα δέχθηκε το βλήμα στην θωρακική χώρα και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος

Ένας 69χρονος στον Αλμυρό Μαγνησίας είδε ύποπτες κινήσεις στο οικόπεδο όπου βρίσκεται το σπίτι ενός γείτονά του που απουσίαζε, πίστεψε ότι θα το χτυπούσαν διαρρήκτες και πυροβόλησε με ένα αεροβόλο όπλο τραυματίζοντάς τον!

Ο άτυχος 74χρονος που δεν έχει διευκρινιστεί τι έκανε στο οικόπεδο, δέχθηκε το βλήμα στην θωρακική χώρα και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο κρότος του πυροβολισμού αναστάτωσε τη γειτονιά και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον τραυματισμένο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του.

Στον τόπο του περιστατικού, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που συνέλαβαν τον 69χρονο και κατέσχεσαν το αεροβόλο για το οποίο δεν είχε άδεια κατοχής.

Ο ηλικιωμένος είχε υποστεί σοκ και επαναλάμβανε ότι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και όχι για να κάνει κακό στον συγχωριανό του, καθώς δεν τον αναγνώρισε.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου στον οποίο οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων και διέταξε να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου. Όμως, η δίκη αναβλήθηκε και θα οριστεί ρητή δικάσιμος, ενώ ο 69χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications