Βραζιλία: 33χρονη ευνούχισε και σκότωσε τον σύζυγό της γιατί ήθελε να χωρίσουν

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η δολοφονία ενός άνδρα από την 33χρονη σύζυγό του – Η γυναίκα τον ευνούχισε και στη συνέχεια τηγάνισε το μόριό του

Φρίκη έχουν προκαλέσει στη Βραζιλία οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ενός άνδρα από τη σύζυγό του η οποία τον ευνούχισε αφού τσακώθηκαν επειδή ήθελε να χωρίσουν.

Το άγριο έγκλημα με δράστη την Dayane Cristina Rodrigues Machado, η οποία έχει συλληφθεί, σημειώθηκε στην πόλη Sao Goncalo.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού βρήκαν τον σύζυγο της 33χρονης, το όνομα του οποίου ήταν Αντρέ, νεκρό, γυμνό και κακοποιημένο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 33χρονη είχε ευνουχίσει τον σύζυγό της και στη συνέχεια τηγάνισε το μόριό του.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι το έγκλημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της 7ης Ιουνίου μετά από καβγά του ζευγαριού σχετικά με το ενδεχόμενο να χωρίσουν.Στο διαμέρισμα βρέθηκε και ένα μαχαίρι με το οποίο οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η 33χρονη σκότωσε και ευνούχισε τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από δέκα χρόνια αλλά ήταν σε διάσταση τα τελευταία δύο μολονότι περιστασιακά δράστης και θύμα συναντιόντουσαν.

Η 33χρονη και ο σύζυγός της είχαν αποκτήσει, μάλιστα, και δύο παιδιά ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 5 ετών.Ο δικηγόρος της 33χρονης υποστηρίζει ότι ο άνδρας της την απείλησε και η πελάτης του τον σκότωσε ευρισκόμενη σε αυτοάμυνα.

Συγγενείς του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι οι καβγάδες μεταξύ του ήταν συχνοί και ότι σε μια τουλάχιστον περίπτωση η 33χρονη είχε υποβάλει καταγγελία για τον σύζυγό της στην αστυνομία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications