13χρονο παιδί πέθανε από καρδιά 3 μέρες μετά τη β΄ δόση εμβολίου της Pfizer στις ΗΠΑ

Ένα 13χρονο παιδί ο Jacob Michael Clynick πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις ΗΠΑ 3 μέρες μόλις αφότου δέχθηκε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 16 Ιουνίου 2021. Ήταν σε καλή υγεία χωρίς προϋπάρχουσες καταστάσεις ή φάρμακα…. Η θεία του γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ”πριν από 1 εβδομάδα ο 13χρονος γιος του αδερφού μου πήρε τη β΄δόση εμβολίου κατά covid. Σε λιγότερο από 3 ημέρες αργότερα πέθανε.

Τα αρχικά αποτελέσματα της αυτοψίας (που έγινε την Παρασκευή) ήταν ότι η καρδιά του παρουσίαζε υπερτροφία και υπήρχε κάποιο υγρό γύρω από αυτή. Δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας. Δεν έπαιρνε φάρμακα…” Μαθητής πέθανε μετά τον εμβολιασμό του! έγραψε η Tami Burages, με μια φωτογραφία που δείχνει προφανώς την κάρτα εγγραφής εμβολιασμού Covid-19 του ανηψιού της.

Η κάρτα έδειξε ότι το παιδί, ο Jacob Clynick – γεννημένος το 2007 – έλαβε την δεύτερη δόση του στις 13 Ιουνίου τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη.

Η Burages είπε ότι είναι υπέρ των εμβολίων και γνωρίζει ότι τα εμβόλια είναι «σε γενικές γραμμές ασφαλή». Είπε επίσης ότι είχε εμβολιάσει τον «δικό της 14χρονο γιο της μόλις ήταν διαθέσιμο το σκεύασμα». Αλλά πρόσθεσε ότι ο ανιψιός της πέθανε και ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) «πρέπει να το διερευνήσουν».

Η θεία του θύματος ζητάει από το CDC να διερευνήσει την περίπτωση.Υπήρξαν γράφει ”άλλες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε νέους που δέχθηκαν τη β΄δόση της Pfizer.Πέθαναν άλλοι από αυτό ή ο ανιψιός μου είναι ο πρώτος;Θεωρώ ότι οι γονείς θα πρέπει να προειδοποιηθούν για τον κίνδυνο…” Απο το twitter κατέβασαν την αναρτησή εντελώς δημοκρατικά τώρα ψάχνουν πως θα το βγάλουν fake news, όπως έκαναν με την νοσοκόμα που πέθανε απο το εμβόλιο τους προ μήνων , μάλλον η πρώτη στο κόσμο, και έβγαλαν ως αναξιόπιστους ακόμα και τους συγγενείς της αλλα και επίσημες σελίδες καταγραφής θανάτων στην Αμερική:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications