Βελόπουλος: Αίτημα για την άμεση πρόσληψη της μητέρας της Μυρτούς στη Βουλή

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσω επίσημης επιστολής προς την Βουλή ζήτησε την πρόσληψη της μητέρας της Μυρτούς της Πάρου στην Βουλή.

Στην επιστολή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστηρίζει, πως το ελληνικό κράτος έχει ευθύνη για τον βαρύτατο τραυματισμό της δεκαπεντάχρονης, τότε, κοπέλας και εφόσον αρνήθηκε πριν από λίγες μέρες να αποζημιώσει την οικογένεια της, οφείλει να προσλάβει την μητέρα της στη Βουλή και να αναλάβει τα υπόλοιπα έξοδα θεραπείας και αποκατάστασης.

Η επιστολή του κ. Βελόπουλου έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Εφέτος συμπληρώνονται εννέα χρόνια από το φρικτό έγκλημα της Πάρου, κατά το οποίο ένας Πακιστανός παράνομος μετανάστης κατέστρεψε τη ζωή της δεκαπεντάχρονης Μυρτούς και της οικογένειας της. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο λόγω της αθωότητας του άτυχου κοριτσιού και της αγριότητας του αδίστακτου δράστη.\

Δυστυχώς πριν από λίγες ημέρες, το ελληνικό κράτος, παρά την προφανή του ευθύνη, αρνήθηκε να αναλάβει την υποχρέωση να αποζημιώσει την Μυρτώ και την οικογένειά της για τον Γολγοθά τον οποίο ανεβαίνουν.

Είναι ευθύνη του ελληνικού κράτους το γεγονός ότι ο αδίστακτος Πακιστανός πέρασε παράνομα τα σύνορα της χώρας. Είναι ευθύνη του ελληνικού κράτους το γεγονός ότι ο αποκρουστικός εγκληματίας διέμενε και εργαζόταν παράνομα σε ελληνικό έδαφος. Είναι ευθύνη του ελληνικού κράτους το ότι δεν μπόρεσε να προστατεύσει ένα δεκαπεντάχρονο παιδί από τις ορέξεις ενός κτήνους.

Φρονώ ότι είναι υποχρέωση του ελληνικού Κοινοβουλίου να αποκαταστήσει τόσο την Μυρτώ και την ηρωίδα μητέρα της, όσο και την τιμή και την υπόληψη του ελληνικού κράτους στα μάτια των πολιτών.

Προτείνω, λοιπόν, ως ελάχιστη συμβολική ενέργεια, την άμεση πρόσληψη της μητέρας της Μυρτούς, κυρίας Μαρίας Κοτρώτσου, με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, στην Βουλή των Ελλήνων.

Επιπλέον, εισηγούμαι την απόδοση χρηματικού ποσού από τον προϋπολογισμό της Βουλής των Ελλήνων, προκειμένου να καλυφθούν τα παρελθόντα, τρέχοντα και μελλοντικά έξοδα θεραπείας, αποκατάστασης και φροντίδας της Μυρτούς.

Είμαι βέβαιος ότι η πρόταση μου θα σας βρει σύμφωνο και θα πράξετε τα δέοντα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications