Το  «πρόγραμμα αντιγραφής»  των μοχθηρών εξωγήινων συνεχίζεται (?) Βρετανίδα έχει πέσει θύμα απαγωγής 52 φορές

"Οι εξωγήινοι με απήγαγαν 52 φορές, προσπαθώ να το κρατηθώ, αλλιώς θα τρελαθώ από αυτό"

Για πρώτη φορά, μια Βρετανίδα 50 ετών τόλμησε να μιλήσει για το γεγονός ότι από το 1982, οι εξωγήινοι την έχουν ήδη απαγάγει 52 φορές, και άφηναν μώλωπες ασυνήθιστου σχήματος στο σώμα της.

Μια 50χρονη κάτοικος του Μπράντφορντ της Αγγλίας, ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι την απήγαγαν τουλάχιστον 52 φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής της. Διαβεβαιώνει επίσης ότι έχει αποδείξεις για τα λεγόμενα της και ότι είναι έτοιμη να τα μοιραστεί με τους ερευνητές και όλους τους "περίεργους ανθρώπους" δηλαδή με φυσιολογικούς καθώς οι μη φυσιολογικοί ειναι αυτοι που δεν ειναι λογικά οντά άπλα υπάρχουν, και δεν ερευνούν για τίποτα και οχι το αντίστροφό .

"Έχω περάσει από 52 παρανοϊκά περιστατικά απαγωγής. Δεν δίνουν προειδοποιήσεις και δεν μπορώ να προβλέψω πότε θα συμβεί. Απλώς συμβαίνει. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συμπεριφέρομαι ως συνήθως, αλλιώς θα τρελαθώ", λέει. ..

Το όνομα της γυναίκας είναι η Paula Smith, ζει στο Δυτικό Γιορκσάιρ. Πρόσφατα, μια συνέντευξη της δημοσιεύθηκε στη βρετανική εφημερίδα The Daily Star, περίεργο μια καθεστωτική εφημερίδα να βαλει τέτοιο θέμα μήπως για ενημερώσει τους συγγενείς των εξωγήινων? , μέχρι στιγμής η Paula δεν εχει θεωρηθεί οτι λέει ψέμματα ή ειναι ψυχικά ασθενής.

Σύμφωνα με την Paula, απήχθη για πρώτη φορά το 1982 όταν περπατούσε σε ένα δάσος και είδε περίεργα φώτα στον ουρανό. Όταν κοίταξε προσεκτικά, είδε στον ουρανό ένα μεγάλο μαύρο αντικείμενο με τη μορφή μπούμερανγκ, με τρία "στηρίγματα" ορατά από κάτω.

Το αντικείμενο είχε μήκος και πλάτος - περίπου 10 μέτρα και περιστράφηκε δεξιόστροφα με ταχύτητα περίπου 1 μίλι ανά ώρα, αυτός είναι ένας αρκετά ακριβής ορισμός της ταχύτητας για ένα 11χρονο κορίτσι που ήταν Paula τότε .

"Θυμάμαι να προσπαθώ να ξεφύγω, αλλά μου φάνηκε ότι το έδαφος έγινε σαν από άμμο, έμοιαζα να βυθίζομαι στο έδαφος, και στη συνέχεια όλα έγιναν μαύρα. Σύμφωνα με την οικογένειά μου, έλειπα για τέσσερις ώρες, αλλά δεν θυμάμαι τι συνέβη στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Από τότε, παρόμοια γεγονότα δεν έχουν σταματήσει. Με τράβηξαν από το κρεβάτι μου και μεταφέρθηκα κάπου μέσα από το παράθυρο του υπνοδωματίου. "

Περιγράφει τι συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις "βόλτες" - βλέπει μια "προβολή διαφανειών" και μια διαστρέβλωση της πραγματικότητας και του επίγειου τοπίου, το οποίο ξαφνικά αλλάζει - ο ποταμός γίνεται μαύρος και ο ουρανός γίνεται κόκκινος.

Και όταν οι εξωγήινοι την γυρίζουν πίσω, συνήθως δίνουν μια τυπική «προειδοποίηση» ότι η Γη ως πλανήτης θα καταρρεύσει λόγω της «ανθρώπινης απληστίας». Γιατί το λένε αυτό η ίδια δεν καταλαβαίνει, ίσως μην θέλουν να πει σε άλλους ανθρώπους για αυτό, αλλά για πολλά χρόνια η Paula, ζούσε με τον φόβο, φοβόταν να μιλήσει για την εμπειρία της σε κάποιον άλλο.

Δεν πειράζει που δεν καταλαβαίνει η ίδια, ίσως να ειναι καλύτερα, δεν ειναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που δεν εχει καν επίγνωση του ίδιου του εαυτού της και την καταγωγή της , αλλιως θα καταλάβαινε γιατί κάνουν απαγωγές οι εξωγήινοι ...

Το παραμύθι του τύπου "η Γη ως πλανήτης θα καταρρεύσει λόγω της «ανθρώπινης απληστίας»" έχει αναφερθεί και από άλλες απαγωγές, και δείχνει οτι δεν τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στους ανθρώπους συγκεκριμένου γένους (τα ίδια έλεγαν και σε μια άλλη σε άλλο περιστατικό στην Αμερική ) , τα ίδια παραμυθία λένε και οι συγγενείς τους επι της Γης ενώ αυτοί καταστρέφουν τον πλανήτη, συγκεκριμένα σπέρνουν το χάος και την μετατρέπουν σε κόλαση, όσο άφορα τον σκοπό που κάνουν απαγωγές προφανώς συνεχίζουν το «πρόγραμμα αντιγραφής» όπως κάποτε που δημιούργησαν δίκες τους φυλές :

Άλλα αυτά για τα καταλάβουν κάποιοι πρέπει να ειναι γνώστες πληροφοριών και μύστες, τι να καταλάβει η κυρα Κατίνα και ο κάθε Νεοέλληνας μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης που βλέπει Ευαγγελάτο διαβάζει πρωτο θέμα, και όλα τα αλλα ειναι δήθεν θεωρίες συνωμοσίας ενώ αναμεσα τους ειναι η σπορά των άνωθεν εξωγήινων και που ξεχωρίζουν χωρις καν ειδικές υγειονομικές εξέτασεις από την μοχθηρή φύση τους ?για την ιστορία ειναι αυτοι τσιρίζουν για ρατσιστές (οι ιδιοι έβγαλαν αυτήν την φράση )από τότε που κάποιοι "κακοί" τους ανακάλυψαν και με επιστημονικά δεδομένα πριν 80 χρόνια, η μήπως ειναι και αυτό "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας"?

Η εμφάνιση εξωγήινων οπως τους ζωγράφισε η ίδια η Paula Smith και τα σημάδια στο χέρι της:

Σύμφωνα με την Paula, αυτοί οι μώλωπες δεν οφείλονταν σε ιατρικά πειράματα, αλλά στο γεγονός ότι οι εξωγήινοι την κράτησαν με δύναμή από τα χέρια της κατά τη διάρκεια των απαγωγών. Η Paula δεν είπε στους δημοσιογράφους άλλες λεπτομέρειες για το τι της συνέβαινε. Ίσως δεν θυμάται σχεδόν τίποτα, ή δεν τολμούσε να μιλήσει για τα πάντα ταυτόχρονα στην πρώτη της συνέντευξη της για αυτό το θέμα.

Πρόκειται για τους άκρως μοχθηρούς εξωγήινους που μπορεί να περιγράφουν ως αυτό που ξέρετε ως δαίμονες (ουδεμιά σχέση με θρησκείες ) και τρέφουν θανάσιμο φυλετικό μίσος στο original ανθρωπινό γένος, όσοι προέρχονται από αυτό,και δεν έχουν πέσει νοητικά στο επίπεδο των άλλων , ας συνδυάσουν με αυτα που συμβαίνουν στην Γη για να καταλάβουν τι παίζεται,όσοι δεν ανήκουν σε αυτό άπλα δεν μπορούν να καταλάβουν από κατασκευής τους (ειναι οι ιδιοι που οτι ειναι πέρα απο την ελάχιστη νοημοσύνη τους λενε το θεωρίες συνωμοσίας ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications