Θάνατος και ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο μετά από εμβόλια της Pfizer στην Ελλάδα (vid)

Οι νέες περιπτώσεις ενός 52χρονου που έχασε τη ζωή του και ενός ακόμη άνδρα που εμφάνισε κολπική μαρμαρυγή μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα της Pfizer.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης, ο 52χρονος από την Ιεράπετρα της Κρήτης έπαθε ανακοπή καρδιάς μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν.

Ακόμα ένας άνδρας 60 ετών από την Ξάνθη, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, υπέστη σήμερα επεισόδιο κοιλιακής μαρμαρυγής.

Όπως υποστηρίζουν οι "αρμόδιες Αρχές",που δεν ειναι αρμόδιες καθώς έχουν συμφέρον :δεν φαίνεται ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται με τα εμβόλια (!), ωστόσο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος για να διαπιστώσουν αν σχετίζονται τα περιστατικά (!) θα πουν ότι είχαν υποκείμενα νοσήματα .

Πόσα έχουν συμβεί ακόμα που δεν έχουν γίνει γνωστά;

Αφού σε τοσο σύντομο χρονικό διάστημα πεθαίνουν φαντάσου τι θα γίνει σε 1 χρόνο και σε 5 χρόνια, να θυμίσουμε πως η πρώτη που πέθανε ειναι η νοσοκόμα Tiffany Dover που ακύρωσαν μέχρι και τους συγγενείς της οτι ειναι αναξιόπιστοι και λένε θεωρίες συνωμοσίας και fake news (!) , αλλα και διάφορες σελίδες καταγραφής θανάτων στην Αμερική οπού την είχαν καταγράψει ως νεκρή, πιστεύοντας ότι δεν θα πεθάνουν άλλοι τόσο γρήγορα:

Δεν μπήκαν καν στο κόπο να βγάλουν κάποια να της μοιάζει ώστε να βγει και να πει οτι ειναι καλα για να στηρίξουν τα ψέματα τους αυτοί που κόπτονται για τα fake news ενώ οι ιδιοι εδω και 10 χρόνια έχουν γεμίσει το ίντερνετ με ψέματα στα παντα, πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας σε σημείο να εξαφανίζουν και ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ από youtube ώστε οι μάζες να βλέπουν μονο δικά τους ντοκιμαντέρ προπαγάνδας τύπου Μηχανή του Χρόνου

Το θράσος των συμμοριτών ειναι τέτοιο που οχι μονο έβγαλαν fake news και θεωρίες συνωμοσίας το θάνατο της βλάπτοντας ανεξάρτητες πήγες, αλλα ξέθαψαν και ένα παλιο βίντεο από το νοσοκομείο απο κάποια εκδήλωση, να δείχνει δήθεν την ίδια , ως φρέσκο βίντεο και εβαλαν και τον διευθυντή του νοσοκομείου (πολύ έμπιστο άτομο ) να βγει και να πει ότι ειναι καλα και αφου το ειπε αυτός έτσι ειναι τα ολα ειναι fake news σύμφωνα με έγκυρες πήγες τους :

Ερώτηση προς μορφωμένους ηλίθιους: πως γίνεται όλες αυτές οι "έγκυρες πήγες " και δήθεν "ανεξάρτητες" να ειναι αριστερό-κομμουνιστικές και ειναι και στην πρώτη θέση λες και ο μίσος πληθυσμός της Ελλάδας ειναι αριστερό-κομμουνιστες? ποιος ο λόγος να λυπηθείς άτομα τα οποία επι σειρά ετών στηρίζουν και υποστηρίζουν το κακό και ειναι ηθικοί αυτουργοί σε όλα αυτά? ?

Ερώτηση προς μορφωμένους ηλίθιους part 2:τυπικά προφίλ που σχολιάζουν υπέρ Ελληνικά Hoaxes οι 9 στους 10 ειναι αδίσταχτοι αριστερό-κομμουνιστές που χωρις καν να δεις τα προφίλ τους (αν δεν ειναι ψέυτικα) καταλαβαινεις μονο από τα σχόλια που στάζουν υποκρισία τι ειναι :

Δεν χρειάζεται να πληρώνονται μαντάμ ! ας φρόντιζες να μάθεις αληθινή ιστορία από ανεξάρτητες πήγες πριν τα εξαφανίσουν όλα από το ίντερνετ μήπως και καταλάβενες περί τίνος πρόκειται..... Πως γίνεται δήθεν άσχετοι σχολιαστές που επι χρόνια έλεγαν για ναζι φασίστες παντού και έκαναν επιθέσεις στους πάντες, και βάζοντας παντού ιστορικά ψέματα, ξαφνικά να θέλουν το κάλο σας και τωρα που ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α να κόπτονται για την "πανδημία" και υπέρ εμβολίων και σταμάτησαν να λενε για ναζι φασίστες και αρχισαν λενε για ψεκα και θεωρίες συνωμοσίας οτι δεν συμφωνεί με την συμμορία τους?όταν οι μάζες έχουν ίντερνετ τόσα χρόνια και ούτε βλέπουν ούτε καταλαβαινουν τίποτα ενώ μπορείς να δεις πολλά, προφανώς κάτι δεν πάει καλά εδω και χρόνια...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications