Ομολογία από πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου: «Υπάρχει κάτι στον ουρανό και δεν έχουμε ιδέα τι πρέπει να κάνουμε»

Η ΕΙΔΗΣΗ:«Υπάρχει κάτι στον ουρανό που δεν ξέρουμε τι είναι αλλά είναι εκεί». Αυτή η ωμή παραδοχή ανήκει όχι δε κάποιο τυχαίο άτομο, άλλα στον πρώην επικεφαλής του προγράμματος εναέριων απειλών του αμερικανικού Πενταγώνου Luis “Lue” Elizondo.

Ο πρώην αξιωματούχος μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ δήλωσε ότι σε μια επικείμενη έκθεση που συντάσσεται και πρόκειται να παραδοθεί στο αμερικανικό Κογκρέσο για τα UAP, όπως αποκαλούνται πλέον τα UFO, ή αλλιώς Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα, εάν αποδειχθεί ότι οι ΗΠΑ έχουν μείνει τόσο πολύ πίσω τεχνολογικά από κάποιον αντίπαλο, τότε θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με την μεγάλη καταστροφή που έπαθαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Η έκθεση που πρόκειται να δημοσιευτεί τον ερχόμενο Ιούνιο είναι από εντολή που είχε δώσει ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, ο ίδιος όμως λέει πως δεν επαρκεί ο χρόνος:

«Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να γράψουμε την έκθεση για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι 180 ημέρες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αρκετές για να μια ακριβή έκθεση για ένα φαινόμενο που διαρκεί δεκαετίες ολόκληρες και που το Κογκρέσο δικαιούται να έχει»

Σύμφωνα με τον ίδιο η έκθεση πρόκειται να παρουσιάσει συμβάντα όπως αυτά του 2004 και 2014 από τις εμφανίσεις UAP που καταγράφηκαν από το αμερικανικό Ναυτικό, όπως και ορισμένα νέα στοιχεία γύρω από τις εμφανίσεις ¨μαύρων τριγωνικών» ιπτάμενων αντικειμένων σ διάφορα μέρη του κόσμου.

"Δεν είμαι τύπος που πιστεύει στα άγνωστα αντικείμενα. Είμαι ερευνητής και απλώς παρουσιάζω στοιχεία και δεδομένα", δήλωσε ο Elizondo στην US Sun. «Υπάρχει κάτι στους ουρανούς μας. Δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν ξέρουμε πως λειτουργεί. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Δεν ξέρουμε ποιος είναι πίσω από αυτό. Δεν ξέρουμε τις προθέσεις τους και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για αυτό», πρόσθεσε.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Και εδώ δυο σχόλια που δείχνουν πως ακόμα και οι δήθεν έξυπνοι λένε ηλιθιότητες ακόμα και σε αυτό το θέμα (!) και νομιζουν μαλιστα ότι όσοι βάζουν τέτοια κάνουν προπαγάνδα υπέρ της "νέας τάξης" :

(1)Η παγκοσμιοποίηση τα παίζει όλα για όλα μέχρι και τους "εξωγήινους" θα επιστρατεύσουν για να μας πείσουν ότι θα μας "σώσουν". Αλλά και τα χανεμπού τους να βγάλουν από τις βάσεις & ολογράμματα να εμφανίσουν στον ουρανό πάλι σανό θα θέλουν να μας ταΐσουν. Ρε αφήστε τον κόσμο να ζήσει μια φυσιολογική ζωή καθάρματα.

(2)Απλα ξερουν πως νεκρωνουν τον ανθρωπο και προσπαθουν να του δωσουν κατι πλασματικο και ψευτικο για ν ασχοληθει μαζι του. Ετσι ειναι σκουπιδια δεν μπορει να ταχεται ολα, και ανθρωπο υποταγμενο αλλα και εφευρετικο και οραματιστη. Απο την μια ανθρωπο στο κουτι, να παρακολουθειται απο καθε εργαλειο που του προσφερεται και χρησιμοποιει και απο την αλλη ενα δημιουργικο ον που ανοιγει καινουργειους οριζοντες και ανακαλυπτει νεα μονοπατια γιατι τον προσταζει το ειναι του.

Από μονοί τους δεν υπάρχει περίπτωση να τα έχουν σκεφτεί αυτά, καθώς αν σκεφτόντουσαν ως "λογικά οντά" θα έβλεπαν ότι από την αρχαιότητα υπήρχαν αναφορές για UFO και εξωγήινους, πήγε η "νέα τάξη" (που ειναι η ίδια εδω και 2000 χρόνια) και εμφάνιζε UFO με "ολογράμματα" ακόμα και σε ιθαγενείς για να τους κάνει προπαγάνδα? ένα χάος επικρατεί στα μυαλά πολλών, ούτε καν λογική δεν έχουν αυτά που λένε και πιστεύουν, το αντίθετο γίνεται( γιαυτό δεν υπάρχουν σε έγκυρες πήγες τους, και όταν υπάρχουν ειναι για πουν οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας και για να τα χλευάζουν ), οχι μονο αποκρύπτουν τέτοια θέματα γιατί έχουν άμεση σχέση (με κάποιες φυλές εξωγήινων ), άλλα φτάνουν στο σημείο να κανουν προπαγάνδα και σε αυτό θέμα μεσώ δούρειων ίππων δηθεν ερευνητών όπως ένας που εμφανίζεται στο youtube, ο όποιος παλιότερα έγραφε προπαγανδες για να θολώσει τα νερά και σε βιβλία της εναλλακτικής ενημέρωσης και αναζήτησης, με ορδές ακολούθους και δηθεν του κάνει πόλεμο η νέα τάξη, και διαδίδουν ένα κάρο ηλιθιότητες στους κύκλους των "ερευνητών" οι οποίοι σαν αυτούς τους άνωθεν διαδίδουν αυτές τις ηλιθιότητες απο τους δούρειους ίππους και γίνεται ένας φαύλος κύκλος ακόμη σε αυτο θέμα..

Στο youtube επίσης υπάρχουν πολλοι που αυτό-αποκαλούνται "ερευνητές" και λένε ένα σορό ηλιθιότητες (ότι βρουν μαζί και χαζομάρες) για να το παιξουν αφυπνισμένοι και τους αφήνουν χωρίς να τους ενοχλεί κανένας όταν κατεβάζουν βίντεο και κανάλια , ο λόγος? ειναι οι "χρήσιμοι" γιατί αν δεν ηταν αυτοί να διαδίδουν 1 σωστό και δέκα χαζομάρες δεν θα έλεγαν αυτές τις χαζομάρες οι άνωθεν σχολιαστές, επειδή αυτοι αναπαραγουν και προπαγανδες και γελοίες χαζομάρες πατούν πάνω σε αυτούς για να λένε μετά ότι ολα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" άσε που ειναι χρήσιμοι για θα θάψουν τους αληθινούς ερευνητές και αυτα που δεν ειναι δήθεν "θεωρίες συνωμοσίας", και χλευάζουν ακόμη και με εικόνες με αλουμινόχαρτα στα κεφάλια οτι και καλα όσοι ερευνούν και βλέπουν έξω από το κουτί ειναι σαν αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους που τους αφήνουν,με άπλα λογία χρησιμοποιούν τους βλακες που παριστάνουν τους έξυπνους που έλεγαν μεχρι και οτι τα εμβόλια εχουν τσιαπακιά ( όταν αρκούν ουσίες για να σε ελέγχουν ), για να συκοφαντούν ολο το χώρο της εναλλακτικής ενημέρωσης και τους αληθινούς ερευνητές που δεν αναπαραγουν δίκες τους χαζομάρες για να βγαίνουν μετα και λένε για γελοίες θεωρίες συνωμοσίας.

ΥΓ: άντε να εξηγήσεις τώρα σε τέτοια άτομα ότι ακόμα και οι ίδιοι μπορεί να ειναι δημιουργία των εξωγήινων αυτών που δήθεν ειναι παιχνίδια της "Νέας τάξης" και οχι ένας κάλου θεούλη αν ηταν κάλος δεν δημιούργησε μοχθηρούς ουπς! τοτε πως προέκυψαν οι μοχθηροί?, πόσο δε ότι ενα συγκεκριμένο γένος στην Γη επίσης έχει εξωγήινη προέλευση απο εξωγήινους ανθρωπινής μορφής από οπού πήραν το "κατά την εικόνα και την ομοίωση του θεού" ... μας λένε δηλαδή ότι ο θεός ήσαν ανθρωπινής μορφής (!)αυτοί τα λένε άλλα αυτό δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας ??? μονο που ο δικός τους "θεός" παυλα εξωγήινοι δεν έχουν ανθρωπινή μορφή, γιαυτό είχαν βάλει και μια σχετική εικόνα σε μια άναρχο-μασονικη σελίδα τους στο facebook το 2017 που άπλα επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνώριζες όταν είδες τον τρόπο που έσφαζαν στην Ελλάδα και την Γερμανία ένα συγκεκριμένο κοινό γένος (!) το παράδοξο εδώ ειναι οτι όλοι αυτοί "ερευνητές" μαζί και οι "αφυπνισμένοι" δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε την πρόσφατη αληθινή ιστορία που έχει άμεση σχέση και με τους εξωγήινους και τον πόλεμο μεταξύ του κάλου και του κακού, το οποίο το εχουν θάψει κάτω απο τον μανδύα των θρησκειών .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications