Χανιά - Ξεσπά ο πατέρας της 11χρονης: Νομίζουν πως έχω «καταπιεί» ότι έπεσε (βίντεο)

Απαρηγόρητος ο πατέρας της 11χρονης που έπεσε από τα βράχια. Δεν πιστεύει πως ήταν ατύχημα.Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται από την ώρα του χαμού της κόρης του, ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας, που έπεσε από τα βράχια στους Αγίους Αποστόλους Χανίων.

Δείχνοντας στο zarpanews.gr το ποδήλατο της κόρης του έκανε σαφές πως δεν πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης του ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος.

Μίλησε για τις βόλτες που έκαναν μαζί στο Μαράθι, λέγοντας ότι η Ιωάννα “δεν φοβόταν όπου και αν την πήγαινα, γιατί ήξερε ότι ο μπαμπάς είναι εδώ”, ενώ η συναισθηματική φόρτιση ήταν εμφανής στα λόγια και τις κινήσεις του.

Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις των συμμαθητών – Τι ισχύει για το κινητό
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον τραγικό θάνατο της 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά. Στο μικροσκόπιο της ασφάλειας βρίσκεται το ιατροδικαστικό πόρισμα σύμφωνα με το οποίο το άτυχο κορίτσι είχε συντριπτικά κατάγματα στα πόδια κι η εικόνα τους είναι δείγμα ότι έπεσε στο κενό κατακόρυφα (με τα πόδια προς τα κάτω) με πλήρη έλεγχο της πτώσης της.

«Οι καταθέσεις συμμαθητών της, που αναφέρονται σε δηλώσεις απελπισίας στις οποίες προχωρούσε η Ιωάννα και τις εκμυστηρεύσεις για την ματαιότητα της ζωής της, κατευθύνουν τις έρευνες των αστυνομικών στα Χανιά για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτων της.

Όσον αφορά το κινητό της είχε κλείσει από μπαταρία γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης που χάθηκαν τα ίχνη της, περίπου δηλαδή μία έως μιάμιση ώρα προτού πέσει στο γκρεμό σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας. Πιθανόν κάποιος βρήκε την κλειστή συσκευή στο σημείο που καθόταν το άτυχο κορίτσι κι ίσως να ήταν μέσα στην ζακέτα που επίσης χάθηκε. Δεν θεωρούμε απίθανο αυτός που πήρε το κινητό να το πέταξε ή το κατέστρεψε μόλις πληροφορήθηκε σε ποια ανήκε.

Όμως αν επιχειρηθεί να το ενεργοποιήσει με την τοποθέτηση νέας κάρτας sim θα γίνει αμέσως αντιληπτός και θα εντοπισθεί», αναφέρει σε αναφορά του υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ που παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης, σύμφωνα με το «Βήμα». Ωστόσο οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να προσμετρηθούν όλες οι παράμετροι και τα ενδεχόμενα του τραγικού συμβάντος.

Δείτε τι δήλωσε:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications