Βελόπουλος: Καταθέτει πρόταση νόμου για οπλοκατοχή στο σπίτι - «Ναι» στην θανατική ποινή για ειδεχθή εγκλήματα

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, σε συνέντευξή του, ανακοίνωσε πως καταθέτει πρόταση νόμου για οπλοκατοχή στο σπίτι, με αφορμή την φρικιαστική δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ενώ τόνισε πως είναι υπέρ της θανατικής ποινής σε ειδεχθή εγκλήματα, ενώ δήλωσε πως «όταν μιλάμε για ισόβια θα πρέπει να εννοούμε ισόβια».

Επιπλέον επί του θέματος ο Βελόπουλος υποστήριξε πως αυτός που σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, «είναι ένα κάθαρμα που δεν έχει δικαίωμα στη ζωή».

Όσον αφορά την οπλοκατοχή, ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε πως ο «πολίτης γίνεται και οπλίτης», αναφερόμενος και στην τουρκική προκλητικότητα ενώ τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει ο πατέρας μου στο σπίτι του». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε πως «αν είχε όπλο ο πολίτης δεν θα τολμούσε να μπει μέσα ο κακοποιός».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και στην παράνομη μετανάστευση τονίζοντας πως «αν τους κόψουμε τα επιδόματα, αυτοί θα σφάξουν και θα βιάσουν». Ενώ μετά από σχετική ερώτηση είπε «δεν πρέπει να τους δίνουμε επιδόματα για να μην έρχονται στα νησιά μας».

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε και την αλλαγή στάσης της κυβέρνησης σε ότι αφορά την φαρμακευτική κάνναβη και ευχήθηκε «βίον χασισόσπαρτον» σε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Βελόπουλος, άσκησε επίσης έντονη κριτική στην κυβέρνηση για «το νομοσχέδιο που κάνει αναφορά σε Γονέα 1 και Γονέα 2», υποστηρίζοντας πως ανοίγει το δρόμο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Επιπλέον μίλησε και για την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στη χώρα μας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «αυτή τη φορά υποδέχεται τον “ψευτομακεδόνα” Ζάεφ, η ΝΔ» .

Σε ερώτηση για το αν θα κάνει εμβόλιο του κορωνοϊού τόνισε ξεκάθαρα: «Όχι, δεν θα το κάνω, εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι, τα εμβόλια είναι conditional».

Μίλησε και για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου λέγοντας πως «ο καθένας κάνει αυτό που θέλει για το σώμα του», ενώ δήλωσε και πως «στην Γερμανία και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications