Το Εθνικό Γεωγραφικό Ινστιτούτο της Κόστα Ρίκα, στις 4 Σεπτεμβρίου 1971, κατέγραψε τη καθαρότερη φωτογραφία ενός UFO

Ο Elon Musk πρόσφατα είπε πού βρίσκονται όλες οι καθαρές φωτογραφίες των UFO, και αυτό παρά το γεγονός ότι η SpaceX θα έχει καταγράψει δεκάδες UFO και θα πρέπει να το γνωρίζει. Εδώ είναι μία από αυτές τις φωτογραφίες

Το φθινόπωρο του 1971, στην Κόστα Ρίκα, το National Geographic Institute (IGN) - Instituto Geográfico Nacional - ασχολήθηκε με την αεροφωτογράφηση ως μέρος μιας προκαταρκτικής μελέτης μελλοντικών υδροηλεκτρικών έργων. Το Ινστιτούτο Ηλεκτρικής Ενέργειας της Κόστα Ρίκα - πλήρωσε αεροφωτογράφηση για καθορίσει από πού θα προέλθει το νερό για την ανάπτυξη του έργου Arenal Dam.

Έτσι, στις 4 Σεπτεμβρίου 1971, στις 8:25 π.μ., ο έμπειρος πιλότος Omar Arias πέταξε με το αεροσκάφος Canada Aero-Commander F680 σε υψόμετρο 3 χιλιομέτρων πάνω από τη λίμνη Cote (στην ισπανική Cote de Lago). Πέταξαν στη βόρεια Κόστα Ρίκα, 4 χλμ βόρεια της περιοχής Arenal και 40 χλμ νότια των συνόρων με τη Νικαράγουα.

Στο αεροπλάνο ήταν και ο φωτογράφος Sergio Loiza, ειδικός σε αεροφωτογραφίες, ο γεωγράφος Juan Bravo και τοπογράφος Francisco Reyes. Ο φωτογράφος Loise χρησιμοποίησε τη φωτογραφική μηχανή RMK 15/23, έναν ειδικό εξοπλισμό 100 κιλών για τη δημιουργία χαρτών που δωρίστηκαν από τη γερμανική κυβέρνηση και εγκαταστάθηκαν κάτω από την άτρακτο του αεροσκάφους, το οποίο κατέστησε δυνατή τη λήψη αρνητικών υψηλής ανάλυσης. Μια συσκευή στην κάμερα ρυθμίστηκε να τραβά μια φωτογραφία κάθε 20 δευτερόλεπτα. Η κάμερα ρυθμίστηκε να εστιάζει στο άπειρο και η έκθεση λήφθηκε αυτόματα.

Κανείς - ο πιλότος, ούτε τα τρία μέλη του πληρώματος του - δεν είδαν τίποτα ενώ ήταν στον αέρα και έκαναν τη δουλειά τους. Αλλά όταν ο Loiza επεξεργάστηκε τι είχαν καταγράψει, βρήκε μια έκπληξη . Τα αναπτυγμένα αρνητικά εκτυπώθηκαν στον Kodak Safety Airfoil Type 3665. Grade A.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και μετά την ανάπτυξη των φωτογραφιών, κανείς δεν παρατήρησε αμέσως κάτι περίεργο. Μόνο όταν κοίταζαν τις φωτογραφίες κατά τη διαδικασία της δουλειάς τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης και βαρετής δουλειάς, συνειδητοποίησαν για πρώτη φορά κάτι περίεργο.

Ένα από τα καρέ (αρ. 300) στην ταινία έδειξε αυτό που φαίνεται να ήταν ένας τεράστιος μεταλλικός δίσκος δέξια στην εικόνα. Ήταν εκπληκτικά ευκρινές χάρη στην ποιότητα της ταινίας και της κάμερας. Αυτό το αντικείμενο δεν ήταν ορατό ούτε στο προηγούμενο καρέ της ταινίας (# 299), ούτε στο επόμενο (# 301).

Υπάρχουν πολλά βασικά στοιχεία για την αξιολόγηση αυτής της φωτογραφίας. Η εικόνα καλύπτει μια έκταση περίπου 11 km με 11 km, όλα σε έντονη εστίαση. Δεδομένου ότι το υψόμετρο είναι σταθερό, θα μπορούσε επίσης να επιτευχθεί μια καλή εικασία για το μέγεθος του αντικειμένου. Τέλος, αυτό το αντικείμενο είναι ορατό σε μια ομοιόμορφη επιφάνεια - το μαύρο φόντο της λίμνης, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το ίδιο το σχήμα του δίσκου.

Όλα αυτά δείχνουν ότι αυτή είναι μια καθαρή φωτογραφία UFO. Αυτή είναι πιθανώς η καλύτερη φωτογραφία ενός UFO που τραβήχτηκε ποτέ. Λήφθηκε τη δεκαετία του '70 με ένα κυβερνητικό αεροπλάνο χαρτογράφησης στην Κόστα Ρίκα μια κάμερα συνδεδεμένη στο κάτω μέρος του αεροπλάνου. Το αντικείμενο σε σχήμα δίσκου είναι καθαρά ορατό στις φωτογραφίες και μπορείτε να δείτε καθαρά να αντανακλά τον ήλιο αυτό το αντικείμενο με μια μικρή κουκκίδα στην κορυφή, και αυτό που είναι σημαντικό για αυτήν την εικόνα είναι ότι ήταν μια κυβερνητική φωτογραφία. Ήταν πάντα στην κατοχή της κυβέρνησης της Κόστα Ρίκα, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι γνήσια.

Ο φωτογράφος Sergio Loiza, ο οποίος ανακάλυψε για πρώτη φορά το UFO και το ανέφερε στους εργοδότες του, είπε αργότερα ότι η κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα ταξινόμησε αμέσως αυτήν τη φωτογραφία:«Εκείνη την εποχή μας απαγόρευσαν να μιλήσουμε για αυτό, δεν μπορούσαμε να το πούμε σε κανέναν».

Το αρνητικό της ταινίας μεταβιβάστηκε στον Ricardo Vilches, ο οποίος ηγήθηκε της μη στρατιωτικής ομάδας μελέτης UFO στο Σαν Χοσέ, από τον φωτογράφο Sergio Loiza μόνο το 1980.

Ο Loise υποστήριζε πάντοτε ότι ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός ήταν ειδικός, σε τέτοιο βαθμό που αν ένας κόκκος σκόνης έμπαινε μεταξύ του φακού και της ταινίας, ο εξοπλισμός δεν θα λειτουργούσε: "Δεν υπήρχε χώρος για σφάλμα. Αυτό το αντικείμενο σε σχήμα δίσκου είναι πραγματικό "

Το 1985, ο διάσημος ερευνητής UFO Δρ. Jacques Valli επισκέφθηκε το Vilches στην Κόστα Ρίκα, άκουσε την ιστορία και έλαβε ένα αντίγραφο του αρνητικού. Ο Valli το επαλήθευσε μέσω επαφών στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και σε μια εταιρεία τεχνολογίας της Καλιφόρνια. Καμία ομάδα δεν είχε το χρόνο ή τα χρήματα να αφιερώσει τις προσπάθειές της στην ανάλυση, οπότε δύο χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 1987, ο Valli πήρε τη φωτογραφία στον Dr.Richard Haynes, συνταξιούχο μηχανικό αεροδιαστημικής που εργάστηκε στη NASA και τον οποίο ο Walli γνώριζε στο Σαν Φρανσίσκο.

Η φωτογραφία ψηφιοποιήθηκε, διευρύνθηκε και αναλύθηκε. Ο Haynes αρχικά επικεντρώθηκε στον φωτισμό. Αποδείχθηκε ότι η εικόνα του δίσκου έχει αποχρώσεις φωτεινότητας / σκοτάδι χαρακτηριστικό ενός τρισδιάστατου αντικειμένου που φωτίζεται από φως, όπως το φως του ήλιου. Μοιάζει με ρηχό κώνο με άξονα συμμετρίας και σκοτεινότερο σημείο ή περιοχή στην κορυφή του κώνου. Ο Haynes σημείωσε επίσης ότι η μία πλευρά έχει έντονη εστίαση, ενώ η άλλη είναι διάχυτη και άμορφη.

Το 1989, οι Valli και Haynes έγραψαν τη φωτοανάλυση ενός δίσκου αέρα πάνω από την Κόστα Ρίκα για το Journal of Scientific Exploration. Η έκθεση 19 σελίδων κατέληξε ως εξής: "Η φωτογραφία είναι γνήσια και το αντικείμενο δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου λάθους. Η ανάλυσή μας έδειξε ότι ένα μη αναγνωρισμένο, αδιαφανές, εναέριο αντικείμενο καταγράφηκε σε ταινία σε μέγιστη απόσταση 3 χλμ. Δεν υπάρχουν ορατά μέσα ανύψωσης ή προώθησης και δεν υπάρχουν σημάδια στην επιφάνεια. "

Το εργαστήριο στην Κόστα Ρίκα, το οποίο ήταν το πρώτο που επεξεργάστηκε τη φωτογραφία, εκτιμά ότι ο δίσκος έχει διάμετρο περίπου 67 μέτρα. Η φωτογραφία και το αρνητικό αναλύθηκαν επίσης στη Γαλλία και βρέθηκαν γνήσια.

Υπήρχαν πάντοτε εικασίες σχετικά με το εάν βγήκε από τη λίμνη Κότ ή επρόκειτο να εισέλθει σε αυτήν. Οι ντόπιοι διηγούνται πολλές ιστορίες για αντικείμενα που αναδύονται από τη λίμνη. Δεδομένου ότι κανένα από τα αρνητικά και στις δύο πλευρές του # 300 δεν δείχνει το σκάφος να βγαίνει απο το νερό, είναι αδύνατο να το γνωρίζουμε. Και όμως, αυτό το γιγαντιαίο UFO απεικονίζεται με λεπτομέρειες.

Γιατί είναι σημαντική αυτή η φώτο σήμερα?

Αυτή δεν ειναι άπλα απάντηση στον Elon Musk, ο οποίος πρόσφατα ρώτησε πού είναι όλες οι καλές φωτογραφίες UFO κάνοντας τον άσχετο στον όχλο που τον ακολουθεί . Η πραγματική απάντηση είναι ότι οι καλές φωτογραφίες UFO υπάρχουν παντού . Και βγαίνουν φωτογραφίες που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950.

Υπάρχουν πιθανώς εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, εξαιρετικές φωτογραφίες UFO σε διάφορα κυβερνητικά αρχεία σε όλο τον κόσμο, που λένε ψέματα στο πόπολο ότι δήθεν δεν υπάρχουν στοιχειά για εξωγήινους ενώ αυτο ειναι συνωμοσία τους και οχι θεωρία συνωμοσίας, ειναι οι ίδιοι που τώρα δηθεν κόπτονται για την υγειά των μαζών,ενώ προηγουμένως την έχουν αποχαυνώσει ήδη από τα σχολεία και να μην ερευνά για τίποτα (και αφού δεν ερευνά πως θα καταλάβει σε άγνοια και συνωμοσία κατα της ανθρωπότητας ζει?) να ασχολείται με ηλιθιότητες και να πιστευτεί άβουλα μονο ότι λένε αυτοι μεσώ ΜΜΕ και εγκύρων πηγών τους ,κάπως ετσι φτάσαμε στην "πανούκλα" σήμερα που πρέπει να κανεις τεστ για δεις αν έχεις "πανούκλα", αυτό αν το έλεγες πριν 10 χρόνια θα σε έλεγαν τρελό ... Δεν υπάρχει λογική και όμως όλοι νομίζουν ότι ειναι μορφωμένοι και έξυπνοι, ούτε τα μισά δεν τολμούσαν να κάνουν αν μεγάλο μέρος του πληθυσμού ηταν στα αλήθεια έξυπνο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications