Γιατί να βλεπεις ταινίες και τηλεόραση για  να γελάσεις?  αφού η πραγματικότητα ειναι πολύ καλύτερη? PART 1

Το youtube προωθεί βιντεο νεοελλήνων και ελληνόφωνων,και κατεβάζει ότι ενοχλεί! μέχρι και το κανάλι παρακλάδι των EllinikaHoaxes με ένα βίντεο: ψευδό-επιστήμη η αστρολογία ήρθαν οι συμμορίτες που δεν υπάρχει πουθενά στην ιστορία αληθινός επιστήμονας η εφευρέτης της ρατσας τους να μιλήσουν για επιστήμη, και αποκαλούν ψευδό-επιστήμη την αστρολογία, ηταν ηλίθιοι οι αρχαίοι, αλλά πίσω απο αυτά (την αστρολογία) κρύβονται αλλά, που πρέπει να έχεις και ενα πνευματικό επίπεδο για να καταλάβεις αλλο που και αυτό το έχουν εκφυλίσει ..

Μερικά σχόλια σε άλλο βίντεο:

Αυτο που συμβαινει ειναι τραγικο !! Δεν περιμενα ποτε οτι σημερα θα ηταν ο κοσμος τοσο ευκολοπιστος!!!! (έχει και συνεχεία αυτό το σχόλιο αλλα αυτός που το γράφει ειναι ο ίδιος ευκολόπιστος, τώρα ξαφνικά έγιναν ευκολόπιστοι όλοι? τόσα χρόνια τι ηταν δηλαδή? οχι μονο έχουν κάνει δεδομένα τα ψέματα συμμοριτών αλλα και αυτά που στερούνται λογικής ) ένας άλλος:

ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΡΩΤΑΣΘΕ;;;; ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ 3ου ΡΑΪΧ, ΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ.....ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΑΜΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ;;;;
ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΌΣΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΌΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΉΣ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ;;; ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ, Η ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΆΛΛΑΞΕ.
"ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝ ΤΙΜΗ ΩΝ ΟΥ ΣΥΝΉΚΕ, ΠΑΡΑΣΥΝΕΒΛΉΘΗ ΤΟΙΣ ΚΤΉΝΕΣΙ ΤΟΙΣ ΑΝΌΗΤΟΙΣ, ΚΑΙ ΩΜΟΙΏΘΗ ΑΥΤΟΊΣ." Ψαλμός Δαυίδ, αρ.48

Αυτή η γελοία οχι μονο δεν έχει ιδέα καν τι έψαχναν οι "κακοί" και νομίζει ότι έκαναν πειράματα , αλλα προφανώς δεν ξέρει ότι οι "κακοί" έφεραν την τεχνολογική επανασταση που απολαμβάνει σήμερα αυτή και όμοιοι της ,απο μηχανές εσωτερικής καύσης έως μηχανές jet και εκατοντάδες αλλες ειναι Γερμανικές εφευρέσεις, και απαντάει ένας άλλος πόσες ηλιθιότητες χωρούν? απαντάει ένας άλλος:

Φίλη μου, οι αντικειμενικές συνθήκες, διαμορφώνουν τους ανθρώπους και τους λαούς, οι οποίοι βάσει αυτών των συνθηκών, άλλοτε είναι συντηρητικοί και καθυστερημένοι, άλλοτε επαναστατικοί και προοδευτικοί κ.ο.κ. Έτσι οι βοριοευρωπαίοι που κάποτε ήταν οι πιο καθυστερημένοι και οι πιο δουλοπρεπείς, χάρη στην μεταβολή των αντικειμενικών συνθηκών, σήμερα έχουν γίνει πιο προοδευμένοι και έχουν πολύ περισσότερη δημοκρατία από εμάς που την είχαμε πρίν από 2000 χρόνια.
Έτσι εξηγείται το γεγονός οτι οι σήμερα προηγμένοι Γερμανοί, ή Σκανδιναβοί, ήταν πρωτόγονοι σε σπηλιές και δούλοι την εποχή που οι νότιοι δημιουργούσαμε πολιτισμό και Δημοκρατία.
Επομένως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ψάξουμε να βρούμε που οφείλεται το ότι κάποιοι λαοί είναι μορφωμένοι και άλλοι αμόρφωτοι, κάποιοι προηγμένοι και κάποιοι καθυστερημένοι, κάποιοι εθελόδουλοι και κάποιοι άλλοι διεκδικούν και πετυχαίνουν δικαιώματα και πως συμβαίνει οι πρώην προηγμένοι να γίνονται καθυστερημένοι και οι πρώην καθυστερημένοι να γίνονται πιο προηγμένοι από τους προηγούμενους. Και η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι η διαμόρφωση των αντικειμενικών συνθηκών. Μπλα μπλα μπλα

Όλα αυτά με έντονα γράμματα εκτός ότι δεν έχουν λογική ειναι και εντελώς ηλιθιότητες, και τέτοια λογική έχουν πολλοι Νεοέλληνες και συνεπώς δεν είμαστε εμείς ανθέλληνες αλλα αυτοί ειναι Νεοέλληνες (οπού Νεοέλληνες μιλάμε για αυτούς που προέκυψαν μετα τις αιμομιξίες με την Τουρκοκρατία και διαχρονικές εισβολές ) , η δημοκρατία που καυχιέται πριν 2000 χρόνια δεν ηταν επινόηση αυτών που ονομαζουν Έλληνες εκτός οτι εκφύλισε τα παντα στην αρχαία Αθήνα, έστειλε στην εξορία και δολοφόνησε μύστες που αποκαλούν σημερα φιλοσόφους, και εκατομμύρια καυχιούνται για την δημοκρατία νομίζοντας οτι ειναι των αρχαίων Ελλήνων, μετα λέει οτι "οι αντικειμενικές συνθήκες, διαμορφώνουν τους ανθρώπους και τους λαούς" και οι βοριοευρωπαίοι ήταν καθυστερημένοι οι Γερμανοί, ή Σκανδιναβοί, ήταν πρωτόγονοι σε σπηλιές και δούλοι την εποχή που οι νότιοι δημιουργούσαμε πολιτισμό και Δημοκρατία.

Τι να περιμένεις απο άτομα που θεωρούν οτι ειναι απόγονοι αρχαίων ενώ η λογική που εχουν και συνεπώς το πνεύμα τους ειναι μη αρχαιων, και που βλέπουν αυτόν:

" Δημοκρατία τώρα! " γιατί τόσα χρονιά δημοκρατία δεν έχει η Ελλάδα?..παλιός γνώριμος ο τύπος με κομμουνιστικες τάσεις από το 2014 , όταν έψαχνα την καταγωγή των Γερμανών έβαζε άρθρα και έλεγε τα ίδια με τους ελληνόφωνους ότι ηταν Μογγόλοι και ότι έτρωγαν βελανιδιά (!) τα ίδια που λενε και πολλοι Νεοέλληνες μετά την Τουρκοκρατία, και που οι "κακοί Γερμανοί" έμαθαν ελληνικά στους προγόνους τους άφου αυτοί ίδρυσαν τα πρώτα σχολεία στην Ελλάδα με τον Γέρμανο Όθων Α΄ και μετα την Τουρκοκρατία οι μισοί στην Ελλαδα ούτε καν ελληνικά μιλούσαν , προφανώς το κοινό του ειναι σαν αυτόν γκιαούρηδες Νεοέλληνες που έχουν καπηλευτεί τους αρχαίους, και έχεις και τον καθε βλάκα να σε λεει ανθέλληνα, επειδή λες το αυτονόητο που ειναι οτι πολλοι ουδεμιά σχέση εχουν με αρχαίους φυλετικά και συνεπώς και πνευματικά και έχουν πολλα κοίνα με τους αναρχο-κομμουνιστές οι οποίοι εχουν απο σημιτική προέλευση έως μογγολική .

Και η άλλη λέει οτι οι συνθήκες διαμορφώνουν τους λαούς οχι οι φυλές μέσα στους λαούς (!) ειναι ηλίθιοι οι συμμορίτες που κουβαλούν μετανάστες ξανα 2000 χρόνια μετά την διάλυση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας? επίσης θεωρεί τους Ευρωπαίους ζουλου ενώ επι Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας πριν τις εισβολές βάρβαρων όλη η Ευρώπη μαζί και ελλαδικός χώρος ηταν ενα κοινό γένος, αλλα που να τα πιάσουν αυτα άτομα τα οποία δεν ανήκουν ούτε καν στο ΓΝΗΣΙΟ ευρωπαϊκό γένος(στο ίδιο άνηκαν και οι αρχαίοι Έλληνες) και εχουν γίνει Έλληνες δογματικά ? αλλιως θα έβλεπαν οτι σε όλη την Ευρώπη υπάρχει ακομα το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ανεξάρτητου χωράς και το πρόβλημα ειναι κοινό σε όλες τις χώρες : οι ορδες απόγονοι βάρβαρων ,μειωμένης νοημοσύνης, και δογματικές ράτσες που προέκυψαν απο διαχρονικές εισβολές στην Ευρώπη και με αιμομιξίες ...

Στις επόμενες εκλογές ψηφίστε Καζάκη να σωθείτε!!! έναν τύπο που ισχυρίζεται ότι οι ξανθοί Γερμανοί την εποχη του 30 και πιο πίσω είχαν μογγολική καταγωγή ενώ ξανθός Μογγόλος δεν υπάρχει,(μήπως αυτός ειναι απόγονος της θεάς Αθηνάς? που επίσης ήσαν ξανθιά σαν τους γνησιους Γερμανούς? ) την μασόνο-βρετανική προπαγάνδα του 40 κατα των Γερμανών λέει ο τύπος, αν κρίνεις οτι πολλοι Νεοέλληνες πιστεύουν αυτή προπαγάνδα ενώ δεν έχει λογική, αμέσως αμέσως καταλαβαίνεις τι ποιότητας ειναι πολλοι δήθεν απόγονοι αρχαίων στο Ελλαδιστάν, οχι μονο γιατι δεν υπάρχει ξανθός Μογγολος αλλα αυτοι οι ηλίθιοι πιστεύουν οτι οι Μογγόλοι έφεραν την επιστήμη και την τεχνολογία και ηταν 100 χρόνια μπροστά απο την εποχη τους,και καυχιούνται οτι ειναι απόγονοι αρχαίων ενω η αντίληψη τους η νοημοσύνη τους και το πνεύμα τους ουδεμιά σχέση έχει με αρχαίους , μέτα το 1945 όντως πολλοι Γερμανοί εχουν μογγολική καταγωγή (και οχι πριν) απο χιλιάδες βιασμούς που έγιναν σε Γερμανιδές απο Μογγόλους κομμουνιστες του Στάλιν γιαυτό η Γερμανία έγινε σαν την Ελλάδα μετα το 1945.

Έναν τύπο που ειναι ένα συνονθύλευμα μεταξύ κομμουνιστή και πατριώτη που μυριστικέ ψήφους και τωρα το παίζει φωστήρας για τα εμβόλια, την εποχη του 40 όμοιοι του έσφαζαν επιλεκτικά απόγονους αρχαιων ως ναζι φασίστες υπερ της "δημοκρατίας" τους , από τέτοιους γεμάτο η Ελλάδα, ενδεικτικά μερικά βίντεο που φαίνεται τι ράτσας ειναι ο τύπος και πως μολύνει τα μυαλά με κομμουνιστικη προπαγάνδα και ψεύτικη ιστορία:

Το να υπερασπίζονται κάποιοι τα ίδια με τους συμμορίτες δεν τους κάνει ούτε έξυπνους, ούτε απόγονους αρχαίων ούτε Έλληνες (όπως το εχουν στο μυαλό τους καθώς αυτοι νομιζουν οτι το Έλληνας ειναι φυλή ενώ ειναι τίτλος, σαν λενε οτι ακομα οι μαύροι που γεννήθηκαν Ελλαδα επειδή γεννήθηκαν Ελλάδα αυτόματα ειναι απόγονοι αρχαίων ), αντίθετα υποστηρίζουν τους μοχθηρούς άρα είτε ειναι σαν αυτούς , είτε ειναι κατώτεροι (ηλίθιοι) ..

80 χρόνια μετά και τόνους προπαγάνδας και ψεμάτων ουδείς οχι μονο δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς εννοούν με το "φασίστες" και "ρατσιστές" και οι δυο λέξεις προέρχονται απο τους συμμορίτες, αλλα δεν έχει καν αναρωτηθεί γιατί την ίδια εποχη ίδρυσαν τον λεγόμενο ΠΟΥ για να ελέγχουν παγκόσμια την ιατρική και για να κουκουλώσουν το μεγα μυστικό που είχαν βρει οι "κακοί Γερμανοί " και βρέθηκε σε μόλις σε 2-3 χρόνια μέσα απο την παρατήρηση και την λογική , φυσικά δεν έχουν ιδέα ότι ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο ακριβώς επειδή αναμασούν τα ίδια με τους συμμορίτες και έχουν κάνει δεδομένα τα ψέματα τους , άντε να εξηγήσεις τωρα στην κυρα Κατίνα που βλέπει Ευαγγελάτο (ενα τύπο ο οποιος οι έννοια της ηθικής ειναι ανύπαρκτη αλλα αυτός και ορδές όμοιοι του οπως και οι συμμορίτες θεωρούνται άνθρωποι ) ότι όλες οι μοχθηρές φυλές στην Γη ειναι σπορά άκρως μοχθηρών εξωγήινων σαν αυτο που ξερουν οι μάζες ως σατανά , και οχι ενός κάλου θεούλη , (υπάρχει και πρόσφατο περιστατικό που αποδεικνύει αυτο όσο άφορα πως προκύπτουν οι μοχθηροί και που ήδη γνώριζες εδώ και καιρό μεσώ της διαίσθησης που ειναι ανυπαρκτη σε κατωτερες φυλες γιαυτο ειναι ανικανες να κάνουν και εφευρεσεις, ), ούτε αυτό δεν καταλαβαίνουν οι πολλοί οτι ειναι αδύνατον απο κατι κάλο πχ έναν "κάλο θεό" να προέρχεται κατι κακό , και πως η βασική μοχθηρή φυλη που καθοδηγεί ολα τα χρήσιμα αγρίμια (δαίμονες) βλέπει τους φυσιολογικούς ανθρώπους που ειναι το αντίθετο του κακού ως εχθρούς ,αυτοί έχουν θανάσιμο φυλετικό μίσος στο ανθρωπινό γένος (εκτός απο δίκες τους φυλές ),* φυσιολογικοί άνθρωποι = ειναι σπορά άλλων αγαθών εξωγήινων (ανθρωπινής μορφής) απο οπού έκλεψαν το αυτο που λένε "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν" καθώς οι δικοί τους θεοί ειναι μη ανθρώπινης μορφής ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications