Η παράξενη εξαφάνιση μιας Αυστραλιανής οικογένειας και η Αδελφότητα της αληθείας

Καθώς η αστυνομία συνέχισε να ερευνά την υπόθεση, αποκαλύφθηκε ότι ο Simon Cadwell υπήρξε μέλος της Doomsday που ονομάζεται Brotherhood of Truth (βλέπε στο τέλος).

Ένας άντρας με το όνομα Simon Cadwell φαινόταν ότι ζούσε μια πολύ συνηθισμένη ζωή. Ζούσε σε ένα μικρό σπίτι στην απομακρυσμένη πόλη Nunnul της Αυστραλίας, με τη σύζυγό του, Chantelle McDougall, και τη μικρή κόρη τους, Leela. Ένας παλιός φίλος της οικογένειας, ο Tony Popik , ζούσε δίπλα στο σπίτι τους , ο οποίος ηταν σαν οικογένεια τους (εικόνα κάτω αριστερά).

Η οικογένεια ήταν ήσυχη κοινωνική και πολύ φιλικοί άνθρωποι. Αλλά πίσω από αυτήν την "πρόσοψη", κάτι "μυστικιστικό" κρυβόταν, το οποίο τελικά οδήγησε την οικογένεια να εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος. Όταν ο Simon, η Chantelle, η Leela και ο Tony έφτασαν στην πόλη Nunnul το 2004, όλα φαίνονταν καλά με αυτούς, αλλά μετά από μερικούς μήνες, οι γείτονες άρχισαν να παρατηρούν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πρώτα απ 'όλα, ο Simon, για κάποιο άγνωστο λόγο, σταμάτησε να κοιμάται τη νύχτα και κοιμόταν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τότε άρχισε να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι γείτονες προσπάθησαν να μην έχουν πολλά πάρε δώσε μαζί του. Τους φαινόταν ψυχικά άρρωστος έτσι φαίνεται στους πολλούς οποιος αρχιζει και ξεφεύγει απο το Matrix...!

Έτσι πέρασε ένα έτος, μετά το δεύτερο, το τρίτο. Κάθε φορά ο Simon Cadwell γινόταν όλο και περισσότερο "παράξενος". Συχνά μιλούσε για UFO, εξωγήινους, και μετά το γεγονός ότι η κυβέρνηση τους ακτινοβολεί όλους, και ειδικά το σπίτι του, με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Σταδιακά, ο Simon έφτασε στο σημείο και άρχισε να κατηγορεί ανοιχτά τις αρχές ότι έχουν κακούς σκοπούς εναντίον του και της οικογένειάς και ότι θέλουν να βλάψουν αυτόν και την οικογένεια του να τους σκοτώσουν όλους ..

Η γυναικά του Simon, η Chantelle, φαινόταν εντελώς φυσιολογική στους γείτονες, που απορούσαν γιατί δεν χώριζε και στο τέλος ολόκληρη η οικογένειά κέρδισε τη φήμη της εξαιρετικά εκκεντρικής.

Και στις 13 Ιουλίου 2007, και οι τέσσερις ξαφνικά εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους και δεν είναι ακόμη γνωστό τι τους συνέβη. Δεν βρέθηκαν ούτε ζωντανοί ούτε νεκροί.

Η εξαφάνισή τους έγινε γνωστή λίγες μέρες αργότερα, επειδή οι φίλοι και οι συγγενείς τους ανησύχησαν που δεν ηταν καθόλου παράξενος για αυτούς γιατί προφανώς κάτι γνώριζαν. Όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι , διαπίστωσαν ότι το εσωτερικό ήταν γεμάτο από προσωπικά αντικείμενα των μελών της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων όλων των πορτοφολιών πιστωτικών καρτών ..

Υπήρχαν βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη.Τα πάντα στο σπίτι ήταν στη θέση τους, όλα ήταν καθαρά και χωρίς ίχνη ότι η οικογένεια μπορούσε πέσει θύμα λήστων ή ότι υπήρχε κάποιο είδος παραβίασης .

Η μόνη ένδειξη ήταν μια μικρή σημείωση που έγραφε "Μετάβαση στη Βραζιλία" . Όλα αυτά φαίνονταν πολύ ασυνήθιστα, δεδομένου ότι η οικογένεια είχε αφήσει σχεδόν όλα τα υπάρχοντά τους στο σπίτι, αλλά εμφανίστηκαν οι γνωστοί γείτονες ως αυτόπτες μάρτυρες που διαβεβαίωσαν ότι είδαν την ημέρα της αναχώρησής τους είδαν τον Simon και τη Chantelle να πωλούν τα αυτοκίνητά τους .

Στη συνέχεια βρέθηκε και πάλι ένας "μάρτυρας" που είπε ότι ο Simon του είπε ότι αποφάσισε να μεταφέρει όλη την οικογένεια σε μια απομακρυσμένη απομονωμένη πνευματική κοινότητα κάπου στη Βραζιλία. Ταυτόχρονα, η αστυνομία έλεγξε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειας και διαπίστωσε ότι τα χρήματα δεν είχαν αποσυρθεί από αυτούς. Καθώς η αστυνομία συνέχισε να ερευνά την υπόθεση, αποκαλύφθηκε ότι ο Simon Cadwell ήταν από καιρό μέλος της λατρείας της Doomsday που ονομάζεται Brotherhood of Truth.. Αυτή η κοινωνία πίστευε ότι ο κύκλος της ανθρώπινης ύπαρξης των 75 χιλιάδων ετών είχε σχεδόν τελειώσει, και όταν τελείωσε, οι ψυχές τους θα μετακινηθούν σε υψηλότερο επίπεδο συνείδησης.

Αποδεικνύεται ότι ο Simon Cadwell έγραψε ακόμη και ένα βιβλίο σχετικά με αυτό που ονομάζεται «Υπηρέτες του Θεϊκού Σχεδίου». Επιπλέον, οι συγγενείς της Chantelle McDougall δήλωσαν ότι η Chantelle δεν πίστευε σε όλα αυτά, αλλά ο Simon την έκανε πλύση εγκεφάλου!

Αρχικά, θεωρήθηκε ότι ολόκληρη η οικογένεια απλώς έφυγε από τη χώρα για να πάει στην Βραζιλία, όπως είπαν, αλλά οι αρχές μετανάστευσης δεν είχαν πληροφορίες ότι αυτοί οι άνθρωποι έφυγαν πότε από την Αυστραλία.

Μια άλλη υπόθεση ήταν ότι μπορεί να πήγαν να κρυφτούν κάπου στην αυστραλιανή ερημιά με νέα ονόματα. Ωστόσο, δεν υπήρχαν πειστικά στοιχεία εκείνη την εποχή που να δείχνουν κάποια από αυτές τις διάφορες θεωρίες. Τελικά, αυτή η υπόθεση έκλεισε, και τα επόμενα χρόνια, μόνο περιστασιακές αναφορές για φερόμενες παρατηρήσεις του Simon Cadwell και της οικογένειάς του σε διάφορα μέρη, οι οποίες δεν οδήγησαν πουθενά.

Προς το παρόν, δεν έχει αναφερθεί τίποτα νέο σε αυτήν την περίπτωση. Ένας από τους ερευνητές της υπόθεσης, ο αξιωματικός Greg Balfour, είπε το εξής:

"Είναι πραγματικά ένα μυστήριο. Είναι μια τόσο περίεργη ιστορία και σήμερα γνωρίζουμε τόσο λίγα για το πού βρίσκονται όπως και το 2007 όταν εξαφανίστηκαν. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είναι νεκροί, όπως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι είναι ζωντανοί . Άλλωστε, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φύγετε από τη χώρα, θα μπορούσαν να φύγουν με πλοίο ή σκάφος. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες, τόσες πολλές αβεβαιότητες. Ακόμη και τα γεγονότα εγείρουν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. "

Στους γείτονες φαινόταν ψυχικά άρρωστος:θυμίζουμε ότι το ίδιο έκαναν και αυτοί που όλη τους την ζωή έβλεπαν σκιές και νόμιζαν ότι έτσι ειναι ο κόσμος και έλεγαν τρελο αυτόν που βγήκε απο το σπηλαίο του Πλάτωνα και προσπάθησε να τους ξυπνήσει.Αυτοί οι "γείτονες " που εμφανιζόντουσαν ως μάρτυρες μπορεί να μην ηταν καν γείτονες καθώς προσπάθησαν να εξαπατήσουν τις αρχές, ότι δήθεν τους είπε ότι έφυγε χωρίς να πάρουν τίποτα μαζί τους ούτε καν τις κάρτες, μετα φαίνεται οτι στο κόλπο μπήκε και η αστυνομία μέρος αυτής ..

Προφανώς τον δολοφόνησαν οι "μυστικές υπηρεσίες" των διεθνών συμμοριτών που δεν ειναι και τόσο " μυστικές " στην εποχή του ίντερνετ, άπλα οι μάζες δεν καταλαβαίνουν τίποτα αφού οι πράκτορες τους εμφανίζονται δήθεν ως αρθρογράφοι σε δήθεν ανεξάρτητες σελίδες τους που κανουν μαζική πλύση εγκεφάλου και εξαπάτηση των μαζών, και παρακλάδι αυτών ειναι και οι λεγόμενοι antifa η σύνεχεια του κομμουνιστών που δεν είναι πνευματική ασθένεια αλλα κατι πόλυ χειρωτερό,και με νοημοσύνη που δεν ξεπερνάει αυτή ένος σκύλου αλλα άκρως μοχθήροι και καθοδηγούνται απο μια φυλή με στενες σχεσεις και με εξωγήινους από οπού έσπειραν στην κυριολεξία και τους πρώτους στην Γη και με τον σατανισμό που δεν ακριβως αυτο που σας λενε οι θρησκειες, χρειάστηκαν μόλις 2-3 χρόνια για να βρεθούν όλα αυτά 2014-2017 αρχίζοντας από την αφύσικη συμπεριφορά τους στο ίντερνετ , αφού δεν έχεις πάρε δώσε με τέτοια ράτσες άκρως μοχθηρών και αγριμιών μονο μεσώ ίντερνετ τους έβλεπες , μετά βεβαία έγιναν κάποια τεστ σε άσχετους που μοιάζουν με ίδια χαρακτηριστικά με τους συμμορίτες για να επιβεβαιωθεί αυτο που φαινόταν μεσώ ίντερνετ πράγματι, κοιτά να δεις τελικα πως συνδέονται όλα μεταξύ τους!! γιαυτό τσιρίζουν οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και το πρωτο πράγμα που εκαναν στο ίντερνετ ειναι να πάρουν τον όχλο μακριά απο ανεξάρτητες σελίδες με θέματα μυστικισμού εναλλακτικής ενημέρωσης και αφύπνισης, μερικές άλλες δολοφονίες τους :

Ο ερευνητής Max Spiers δολοφονήθηκε γιατί θα αποκάλυπτε κύκλωμα σατανιστών μαύρης μαγείας και εξωγήινους ...Πως γίνεται 5-10 άτομα σε ολο το κόσμο να βρίσκουμε ακριβώς τα ίδια ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον, και εκατομμύρια των εκατομμυρίων να μην βλέπουν τίποτα ένω ειναι μπρόστα τους? ένας άλλος ειναι ο David Icke που έχει καταλάβει και αυτός, εμείς πάντως αν γράψουμε βιβλίο μας έχουν δολοφονήσουν την άλλη μέρα γιατί με αυτά που ξέρουμε ανατρέπουν ότι ξέρετε για το κόσμο και τα στοιχειά ειναι μπροστά σας παντού ούτε να πουν για θεωρίες συνωμοσίας δεν θα μπορούν , τι να πουν ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας και fake news η λέξη ρατσιστής που εβγαλαν οι ίδιοι? τι σχέση έχει αυτο με το θεμα? και όμως έχει σχέση, και να ηταν μονο αυτο? .. "Οι άνθρωποι γενικά κρίνουν περισσότερο από τα φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα γιατί η όραση ανήκει σε όλους, ενώ η αντίληψη σε λίγους." — Πλάτων.

Paul Walker Γερμανικής καταγωγής, δολοφονικέ απο τους διεθνές συμμορίτες συγκεκριμένης φυλής γιατί προσπάθησε να πει την αλήθεια στο κοιμισμένο όχλο παγκοσμίως ... Το ίδιο κάνουν παντού και στην Ελλάδα σε όσους ανήκουν στο γένος της αληθείας και έχουν επίγνωση τι γίνεται και μυστικιστές τάσεις δηλαδή δεν έχουν πέσει στο επίπεδο των πολλών, γιατί δεν γίνεται να τους πάνε σε δικαστήρια γιατί εκεί δεν μπορουν να πουν για δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και για συνωμοσιολόγους που λένε δήθεν χαζομάρες , και κυνηγούν με νομούς τους μονο όσους έχουν πέσει στο επίπεδο των πολλών δηλαδή δεν έχουν ιδέα για τίποτα ώστε να ειναι και εύκολα θύματα , ακριβώς αυτός ειναι ο λόγος που όλοι σε ανεξάρτητες σελίδες έχουν κυνηγηθεί με την δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη τους, ενώ σε εμάς που είμαστε γνώστες έκαναν μονο πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας απο το 2016 και πόλεμο μεσώ Google facebook, στην πορεία βεβαία διαπιστωθεί οχι μονο ότι πολλοί στην Ελλαδα δεν ανήκουν στο γνήσιο Ευρωπαϊκό γένος, δηλαδή στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 φυλές , και συνεπώς ειναι σαν μιλάς σε τοίχους δεν καταλαβαίνουν λόγω της φυλής τους γιαυτό και όλες οι εφευρέσεις ειναι απο το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος , αλλα και πως ακόμη και πόλλοι που ανήκουν στο γνήσιο Ευρωπαϊκό γένος, ακόμα και εκφυλισμένοι έχουν πέσει στο επίπεδο των πρώτων, συνεπώς δεν έχει νόημα να λέμε πολλά πολλά δημοσία άδικος κόπος και κινδυνεύεις και να σε δολοφονήσουν, εκτός να βλάψουν την σελιδα κατι που έχουν κάνει ήδη.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications