Πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ λέει ότι ο στρατός δεν τον άφησε να δει συντρίμμια UFO

Τα τελευταία χρόνια, τα UFO και άλλα ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα έχουν τραβήξει την προσοχή πολλών δημόσιων προσώπων.

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι υπάρχει ένα σύνολο αποδεικτικών στοιχείων που να είναι αρκετά ισχυρά για να θεωρήσουμε τουλάχιστον σοβαρά ότι μας έχουν επισκεφτεί από άλλους κόσμους και ότι οι κυβερνήσεις το έχουν αποκρύψει εδώ και δεκαετίες.

Ο πρώην γερουσιαστής Χάρι Ριντ, ο οποίος πρόσφατα προέτρεψε τις προσπάθειες διερεύνησης του ζητήματος UFO, διαβεβαίωσε τον New Yorker ότι ο στρατιωτικός αξιώτικος Lockheed Martin είχε δει θραύσματα UFO. Ωστόσο, πρόσθεσε, δεν έλαβε ποτέ την άδεια να το επαληθεύσει ο ίδιος.

"Για δεκαετίες μου είπαν ότι ο Lockheed είχε μερικά από αυτά συντρίμμια », είπε ο Reid.

Και προσπάθησα να λάβω, όπως θυμάμαι, διαβαθμισμένη έγκριση από το Πεντάγωνο για να μπορέσω να τα δω.Αλλά δεν το ενέκριναν. Δεν ξέρω ποιοι ήταν και τι είδους ταξινόμηση έπρεπε να έχω, αλλά δεν μου έδωσαν την άδεια . "

Αυτό που αποκαλύφθηκε από τον πρώην γερουσιαστή είναι σύμφωνο όχι μόνο με όσα έχουν υποστηρίξει πολλοί ερευνητές στο παρελθόν και το παρόν, αλλά και με αυτό που εξέφρασε ο ίδιος ο Μπεν Ριτ το 1995, πρώην διευθυντής του Lockheed, ο οποίος παραδέχθηκε ότι " Όλα τα «βιομορφικά» σχέδια αεροδιαστημικών σκαφών εμπνεύστηκαν από το εξωγήινο αντικείμενο που έπεσε στο Ρόσγουελ "- από τα SR-71 Blackbirds έως τα σημερινά drone, UCAV και διαστημόπλοια.

Το τελευταίο θα επιβεβαιωθεί λίγο αργότερα από τον Don Williams, μηχανικό της Lockheed Skunk Works (όπου διεξάγεται αυτό το είδος μυστικής έρευνας), λέγοντας ότι αυτή η «αντίστροφη μηχανική» υπήρχε, αλλά ότι ο στρατός τους είπε να υπογράψουν μια συμφωνία να μην αποκαλυφθούν τα ευρήματα που προέκυψαν από τη μελέτη των υλικών που ανακτήθηκαν από τις συντριβές των UFO.

Τέλος, η CIA κυκλοφόρησε τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα UFO τον Ιανουάριο, αλλά ο πρώην Πρόεδρος Τραμπ διέταξε επίσης όλες τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ να μοιραστούν ό, τι γνωρίζουν για τυχόν ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα μέχρι αυτό το καλοκαίρι.

Αλλος ένας λόγος που έπρεπε να τον βγαλουν από πρόεδρο της Αμερικής και να βαλουν δικούς χρησίμους ηλίθιους που ουδεμιά σχέση έχουν με τέτοια θέματα,καθώς οι κατώτεροι δεν ερευνούν για τίποτα, δεν αναρωτιούνται για τίποτα, και ότι ειναι έξω απο την ελάχιστη νοημοσύνη τους λενε την ταμπέλα θεωρίες συνωμοσίας, για να καλύψουν την κατωτερότητα τους, ο καθε ηλίθιος πετάει αυτη την ταμπέλα όταν δεν εχει ασχοληθεί πότε του με τέτοια θέματα , ούτε καν φτάνει η αντίληψη του .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications