Λάμπης Λιβιεράτος: «Πολλές φορές κοιτάω τον Θεό και τον ευχαριστώ για αυτό που έγινε»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάμπης Λιβιεράτος στην κάμερα του Σου Κου Family και τον δημοσιογράφο Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για την πανδημία του κορονοϊού αλλά και την προσωπική του περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν από λίγα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μίλησα για την περιπέτεια που είχα στο ψυχιατρείο για να πω για κάτι που ήθελα λίγο να απενοχοποιηθεί και να σπάσει ίσως ένα ταμπού γιατί είμαστε σε μια περίοδο που ο κόσμος αναζητάει βοήθεια, Κυρίως ψυχολογική».

«Από αυτή την περιπέτεια φρόντισα εγώ να μην επηρεαστεί η σχέση μου με τα παιδιά μου. Ηθελημένα αποστασιοποιήθηκα για λίγο, ήταν και μικρά τα παιδιά εκείνη την περίοδο. Ήθελα μόλις νιώσω καλά να είμαι πάλι δίπλα τους. Κάναμε μια ωραία κουβέντα και μου έκανε και πάρα πολύ καλό αυτό»

«Πολλές φορές κοιτάω τον Θεό και τον ευχαριστώ για αυτό που έγινε. Ήταν για μένα χρήσιμο τελικά έτσι όπως μου το έδωσε στη ζωή μου. Ήταν ένας σταυρός που μπόρεσα να κουβαλήσω και με έβγαλε πολύ κερδισμένο» » πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications