Αθωώθηκε η Μαρίν Λεπέν από τις κατηγορίες περί διάδοσης «ρατσιστικού μίσους»

Η Γαλλίδα πολιτικός και πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, αθωώθηκε από την κατηγορία υποκίνησης ρατσιστικού μίσους μετά από δίκη.

Η Γαλλίδα πολιτικός και υποψήφια πρόεδρος στις προσεχείς προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, είχε κατηγορηθεί για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους επειδή το 2015 δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, εικόνες από τις θηριωδίες του ισλαμικού κράτους. Αυτή η δημοσίευση ήταν η απάντηση της σε όσους συνέκριναν το κόμμα της με την τρομοκρατική οργάνωση.

Μετά από αυτή την ενέργεια η Γαλλίδα πολιτικός παραπέμφθηκε σε δίκη, παρά τις αντιδράσεις από διάφορους πολιτικούς χώρους, που δεν θεώρησαν την δημοσίευση των φωτογραφιών ως υποκίνηση σε «ρατσισμό» άκουσον άκουσον .

Η αθώωση της αυτή έρχεται σε μία νευραλγική περίοδο και θεωρείται ότι θα την βοηθήσει στην διεκδίκηση της γαλλικής προεδρίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Εμμανουέλ Μακρόν ως κύριο αντίπαλο.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμμορίτες κάνουν ανενόχλητοι δημοσιά υποκίνηση βίας και μίσους προς αντιφρονούντες σύμφωνα με τους νομούς τους , ακομα και στο facebook,

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications