Αλλάζει από σήμερα το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας (!) – Τι ισχύει για τα SMS

Μετά την ελεύθερη μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο που, ως γνωστόν, ισχύει από τη Μεγάλη Πέμπτη, αλλάζει από σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και το ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Έτσι, από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας αρχίζει από τις 23:00 και ισχύει μέχρι τις 05:00 το πρωί γιατί ως γνωστόν ο υποτηθέμενος ιός ειναι βρικόλακας, και κυκλοφορεί πολύ την νύχτα, όταν η λογική έχει πάει περίπατο εδω και πολλά χρόνια αυτά γίνονται, κατα αλλα θεωρίες συνωμοσίας τα πάντα όλα .

Ακόμη, όπως ανέφερε τη Μεγάλη Τετάρτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης, Νίκος Χαρδαλιάς, παραμένει έως την άρση των υπερτοπικών μετακινήσεων, η υποχρέωση αποστολής μηνύματος στο 13033 για οποιαδήποτε μετακίνηση. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνηση σε καταστήματα εστίασης και καφέ οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν γραπτό μήνυμα. Πάμε, δηλαδή, για καφέ, φαγητό και ποτό με το γνωστό SMS με τον κωδικό 6 στον πενταψήφιο 13033.

Τέλος, από τις 3 Μαΐου και για μία εβδομάδα, τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45.

Σε ό,τι αφορά το 13032 για το λιανεμπόριο, ισχύει κανονικά. Πρόκειται για το μήνυμα που αφορά στις αγορές στα καταστήματα. Έχει διάρκεια αυστηρά τριών ωρών και θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί ο καταναλωτής μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια του 24ωρου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications