Νέο ΒΙΝΤΕΟ που προκαλεί το «κοινό αίσθημα» μετά τις χθεσινές προσβολές κατά πολιτών, vid

Μετά τα σχόλια του Βασιλακόπουλου «να πάνε σε ψυχολόγο όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο» και καλό θα ήταν «να αλλάξει το DNA μερικών στην Ελλάδα», στην πορεία των εμβολιασμών αλλά και για τα όσα ακούγονται για το εμβόλιο της AstraZeneca, αναφέρθηκε, ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμώξεων Αθανάσιος Σκουτέλης, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει, εν τίνι μέτρω, με όσους πολίτες ανησυχούν.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να αποκαλύψει τις ανησυχίες πολιτών, λέγοντας:

«Στην Γερμανία επιστήμονες βρήκαν τι είναι αυτό που προκαλεί τις παρενέργειες με το εμβόλιο της Astrazeneca και θα προχωρήσουν σε βελτιώσεις. Άρα όταν βγήκε το εμβόλιο της Astrazeneca, δεν είχαν προβλέψει ακριβώς και επιστημονικά ότι μπορεί να προκαλεί παρενέργειες».

«Δεν κατάλαβα την ένσταση των… τριών αυτών», είπε με υποτιμητικό ύφος ο κ. Σκουτέλης και συνέχισε: «Η επιστήμη πηγαίνει βήμα-βήμα, λιθαράκι-λιθαράκι. Παρατηρεί, ερευνά και διορθώνει. Αυτή την στιγμή έγινε μια έρευνα και εντόπισε πιθανώς μια διαταραχή στην μετάφραση του DNA».

Ο κ. Σκουτέρης παρέλειψε όμως μία βασική παράμετρο: ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ, κ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

«Οι πολίτες αναρωτιούνται πως, αφού δεν ήσασταν έτοιμοι για το δώσατε», συνέχισε ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν μπορούσε να αποφύγει την αναφορά στην μαζική, πλέον, ανησυχία των πολιτών.

«Αυτά είναι αστειότητες. Είναι δυνατόν να ξέραμε από πριν για μία θεραπεία ενός χρόνου. Τον Μάιο του 2020 αρχίσαν να γίνονται δοκιμές για τα εμβόλια», τόνισε γελώντας ο «ειδικός».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως «τα οφέλη από την χρήση του εμβολίου της AstraZeneca είναι πολλαπλάσια από τους κινδύνους», ενώ για να πείσει πως ότι «δεν μπορούμε να στερήσουμε την επιλογή σε κάποιον που θέλει να εμβολιαστεί»

Δείτε από το 4.32:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΜΙΑ ΑΠΛΟΎΣΤΑΤΗ ΕΡΏΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΊΘΕΤΑΙ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΑΠΌ ΚΑΝΈΝΑΝ,, ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ, ΚΛΠ.
ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΎΝ;;;;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications