Κρήτη: έπαθε πνευμονική εμβολή – Μία εβδομάδα πριν είχε εμβολιαστεί: «Ήμουν ένα βήμα πριν τον θάνατο»

Έκδηλη ανησυχία, στον απόηχο κι άλλων παρόμοιων ειδήσεων, έχει προκαλέσει η περιπέτεια ενός 59χρονου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του με το παρασκεύασμα της AstraZeneca.

Ο λόγος για έναν άνδρα ηλικίας 59 ετών από τα Χανιά ο οποίος εμφάνισε θρόμβωση και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο την Μεγάλη Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η θρόμβωση πήγε στον πνεύμονα και βρέθηκε ένα βήμα πριν τον θάνατο παρουσιάζοντας πνευμονική εμβολή.

Ο άνδρας εισήχθη επειγόντως στη ΜΕΘ όπου και παρέμεινε μέχρι το περασμένο Σάββατο.
Να σημειωθεί πως είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca στις 22 Απριλίου.
Παράλληλα οι μέχρι στιγμής εξετάσεις που του έχουν κάνει οι γιατροί δεν έχουν δείξει κάποιο υποκείμενο νόσημα:

Ο 59χρονος μίλησε για την περιπέτειά του στο zarpanews.gr περιγράφοντας τόσο τα πρώτα συμπτώματα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου που έγινε στις 22 Απριλίου όσο και τη διάγνωση των γιατρών οι οποίοι του είπαν ότι είναι ένα βήμα πριν τον αιφνίδιο θάνατο.

«Το πρώτο 24ωρο των συμπτωμάτων ένιωθα έντονο πόνο στο μπράτσο και λαχάνιασμα. Δεν υπήρχε καμία υποψία ότι για τον πόνο ευθύνεται το εμβόλιο. Το δεύτερο βράδυ ο έντονος πόνος συνεχίστηκε και απλώθηκε στα πλευρά, έτσι αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο. Μόλις έκανα αξονική, ο γιατρός είπε πως είμαι ένα βήμα πριν τον αιφνίδιο θάνατο, όχι μόνο υπήρχε θρόμβος, αλλά η αξονική έδειξε και πνευμονική εμβολή».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications