Συμβόλαιο θανάτου στην Μεταμόρφωση - Εν ψυχρώ εκτέλεση 58χρονου παλαίμαχου πυγμάχου

Αγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, 58χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Ιφιγενείας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Στην εν λόγω περιοχή, και συγκεκριμένα στην οδό Ιφιγένειας 3-5, έξω από μία καντίνα, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν 58 ετών και γνωστός στις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές oι δράστες επέβαιναν σε μηχανή. Αφού σταμάτησαν έξω από την καντίνα, πυροβόλησαν απανωτές φορές προς την πλευρά του θύματος το οποίο και εκτέλεσαν. Αμέσως μετά ανάπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, που ήταν παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και ψηλά στο λαιμό.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Το χτύπημα παραπέμπει σε μαφιόζικο τρόπο εκτέλεσης και κλείνουν στο ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι εν ψυχρώ δολοφονίες μέσα στους δρόμους της πρωτεύουσας τείνουν να γίνουν φαινόμεν ο καθημερινό και η κυβέρνηση φαίνεται απλός παρατηρητής. Υπάρχει σοβαρότατο θέμα πλέον με την εγκληματικότητα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications