UFO πάνω από το Πουέρτο Ρίκο και 55 επιστήμονες απαιτούν  από τη Γερουσία να αποκαλύψουν τα στοιχεία της υπόθεσης (vid)

Γνωστό ως το περιστατικό "Aguadilla UFO", είναι ένα περιστατικό όπου ένα παράξενο αντικείμενο ταξιδεύει με υψηλή ταχύτητα όχι μόνο μέσω της γήινης ατμόσφαιρας, αλλά και κάτω από τη θάλασσα, εκτός από τη διαίρεση του σε δύο κομμάτια, το επίσημο βίντεο ορισμένοι ερευνητές το θεωρούν το καλύτερα βίντεο που δείχνει ενα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Κατά την όγδοη επέτειο από την εμφάνισή του στο Πουέρτο Ρίκο, αυτό το περιστατικό που καταγράφηκε από αεροπλάνο Αμερικανικής Εσωτερικής Ασφάλειας γίνεται εκ νέου γνωστό επειδή δεν έχουν δοθεί ακόμη εξηγήσεις απο την τη Γερουσία των ΗΠΑ .

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το αντικείμενο που παρατηρείται ταξιδεύει στα 120 μίλια / ώρα τόσο στον αέρα όσο και στον ωκεανό - πριν διαιρεθεί σε δύο, και πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά και να αποδείξουν οτι ειναι κάτι τι γιηνό ..

Διαφορετικά, λένε, ειναι η " πιο πειστική απόδειξη" για την ύπαρξη ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους.

Επίσημο αίτημα
Μετά τις δηλώσεις του Πενταγώνου σχετικά με παρόμοια βίντεο UFO που έχουν καταγραφεί από στρατιωτικά αεροσκάφη, αυτό φαίνεται εύλογο αίτημα.

Αυτός είναι ο λόγος που τώρα, σε μια επιστολή που υπέγραψαν 55 επιστήμονες και απευθύνθηκε στους γερουσιαστές Marco Rubio και Mark Warner, ο Επιστημονικός οργανισμός για τα Μη Αναγνωρισμένα Εναέρια Φαινόμενα (SCU) ζητά εξηγήσεις και να εκδοθεί από τον Διευθυντή της Εθνικής Πληροφορίες και το Υπουργείο Άμυνας στα μέσα του τρέχοντος έτους - πληροφορίες για αυτό το περιστατικό με την ονομασία "transmedia UFO" που καταγράφηκε στις 25 Απριλίου του 2013.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της SCU Jonathan Lace, το αντικείμενο εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε διάδρομο στο αεροδρόμιο Rafael Hernández στο Aguadilla του Πουέρτο Ρίκο.

Λίγο μετά από αυτό, οι πιλότοι της εσωτερικής ασφάλειας και προστασία των συνόρων (CBP) με ένα DHC-8 Turboprop είδαν ένα κόκκινο φως πάνω από τον ωκεανό, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τους είπαν ότι δεν μπορούσαν να το εντοπίσουν.

Το UFO καταγράφηκε από το αεροπλάνο για τρία λεπτά με μια υπέρυθρη κάμερα, και το βίντεο που προέκυψε στη συνέχεια διέρρευσε χάρη σε έρευνα από την SCU. «Αυτοί (οι πιλότοι) ήθελαν (το βίντεο) να εξεταστεί επιστημονικά. Έτσι, δημιουργήσαμε μια ομάδα για να το μελετήσουμε ». «Το αντικείμενο που παρατηρείται από την CBP και το προσωπικό του πύργου, και έχει καταγράφει στο σύστημα θερμικής απεικόνισης του αεροσκάφους CBP DHC-8, είναι άγνωστης προέλευσης.

Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για ένα αντικείμενο ικανό να ταξιδεύει υποβρύχια με ταχύτητα μεγαλύτερη από 90 mph με ελάχιστη επίδραση ακόμα και κατά την είσοδό του στο νερό. ή μέσω του αέρα στα 120 mph σε χαμηλό υψόμετρο σε κατοικημένη περιοχή χωρίς φώτα πλοήγησης, και τελικά να μπορεί να χωριστεί σε δύο ξεχωριστά αντικείμενα.

"Κανένα γνωστό πουλί, μπαλόνι, αεροπλάνο ή drone δεν έχει αυτήν την ικανότητα ", προσθέτει. Ο Rich Hoffman, ένας από τους συνιδρυτές της SCU και ένας έμπειρος ερευνητής των UFO, δήλωσε στο Mystery Wire ότι η έρευνα της SCU ήταν διεξοδική και απέρριψε όλες τις εναλλακτικές εξηγήσεις που πρότειναν οι λεγόμενοι σκεπτικιστές παύλα σκοταδιστές που συνήθως ειναι γελοίες, και απευθύνονται σε ηλίθιους μειωμένης νοημοσύνης,με χαζά επιχειρήματα και εκ του πονηρού συνήθως εξηγούν ενα μέρος και οχι το σύνολο ενός περιστατικού, ειναι σαν τα μοχθηρά και αδίσταχτα άναρχο-troll που λενε στο πόπολο οτι "εξαφανίστηκε" η γρίπη γιατί τηρούν τα μετρά , και ο ηλίθιος λέει αα οκ τώρα μου εξήγησαν ! το να αναρωτηθεί τι ακριβώς του εξήγησαν ενώ δεν εχει λογική αυτό που του λένε και ερχεται σε αντίθεση με αλλα που λενε περί "πανδημίας" ούτε λόγος, και όμως έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι στα πάντα, ως εκ τούτου γίνεται κατανοητό οτι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού δεν έχει καν λογική άσχετα ποσά πτυχία έχει,και όλως τυχαίως εκτός οτι παπαγαλίζουν την μασονικη φράση θεωρίες συνωμοσίας για καλύψουν την ελάχιστη νοημοσυνη τους και οτι τους λένε οι συμμορίτες, δεν ερευνούν για τίποτα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications