H ειρωνεία: Το «ευχαριστώ» της Κιμ Καρντάσιαν στον Μπάιντεν για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Τον Τζο Μπάιντεν ευχαρίστησε η Κιμ Καρντάσιαν για την απόφαση του να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Που βγήκαν διάφορα πιόνια τελευταία οτι και καλα αναγνωρίζουν την γενοκτονία, τι ακριβώς αναγνωρίζουν?? αφού δεν λένε καν ποιοι την προκάλεσαν και γιατί? και λένε άπλα η Τουρκιά ..η είδηση:

Η Κιμ Καρντάσιαν, που έχει καταγωγή από την Αρμενία και τιμά τα ήθη και έθιμα της χώρας καταγωγής της, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “είμαι τόσο περήφανη για την κληρονομιά των αρμενικών κοινοτήτων και ευγνώμων στον πρόεδρο Μπάιντεν που τίμησε κάθε Αρμένιο και την αλήθεια”.

Αναλυτικά στην ανάρτηση της αναφέρει:
«Έπειτα από πάνω από έναν αιώνα αγώνα για την αλήθεια και την αναγνώριση, σήμερα ο λαός της Αρμενίας έλαβε αυτή την αναγνώριση στην οποία όλη ελπίζαμε και για την οποία όλοι προσευχόμασταν, με τον πρόεδρο Μπάιντεν να κηρύσσει τη σφαγή 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων το 1915, γενοκτονία. Ήταν ένας τεράστιος αγώνας για την αρμενική κοινότητα και εγώ κάθε χρόνο ένιωθα ότι πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην αναγνώριση των γεγονότων αυτών ως γενοκτονία, όπως και ήταν. Επιτέλους, αυτή η μέρα ήρθε.

Είμαι τόσο περήφανη για την κληρονομιά των αρμενικών κοινοτήτων και ευγνώμων στον πρόεδρο Μπάιντεν που τίμησε κάθε Αρμένιο και την αλήθεια. Παρόλο που τίποτα, ποτέ, δεν θα φέρει πίσω τους Αρμένιους που δολοφονήθηκαν, ελπίζω οι οικογένειές τους να νιώσουν τώρα ένα αίσθημα ειρήνης. Θα συνεχίσω να τιμώ και να θυμάμαι αυτούς που χάσαμε, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, αλλά πλέον θα έχω μέσα μου την ελπίδα ότι μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας, δεν θα αφήσουμε ποτέ ξανά θηριωδίες του παρελθόντος να επαναληφθούν.

Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, για το κουράγιο σου να πεις αλήθειες που άλλοι επέλεξαν να μην πουν. Κιμ».

H ειρωνεία:ευχαριστεί ενα πιόνι που δηθεν αναγνώρισε την γενοκτονία , ενώ την έκαναν τα αφεντικά του όπως τόσες αλλες !και βάζουν πράκτορες τους να γράφουν και βιβλία για την γενοκτονία των Αρμενίων(!) διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και διώχνοντας μακριά την ευθύνη τους, ένα σχετικό βιβλίο που το διαφήμιζαν και στην εγκυρη πηγή τους athens voice (γέματη μαρξιστική πανούκλα ) ειναι απο εναν ελληνόφωνο "ειδικό" σε θέματα αντισημιτισμού όπως γράφει.. Μέχρι και τον Μητσοτάκη που παριστάνει τον πρωθυπουργό στην Ελλάδα εβαλαν να στείλει επιστολή και καλα για την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, που έκαναν οι ίδιοι (!) οι μονοί που δεν θα έπρεπε καν να μιλάνε για τα εγκλήματα τους κατα της ανθρωποτητας, οχι μονο μιλάνε αλλά ρίχνουν την ευθύνη σε άλλους (ακόμη και στα θύματα τους) για δεκάδες γενοκτονίες (για τον ίδιο λόγο) σε όλη την Ευρώπη μεχρι την Ρωσία και απο ανατολή μέχρι την Αρμενία, για τον ιδιο λογο εκαναν και τον λεγόμενο εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα . Τα αποτελέσματα της γενοκτονίας συγκεκριμένου γένους ανεξερεύνητου χωράς απο φυλες του λέγομενου Γιαχβε ειναι τα σημερινά .. Αυτό το post θα έχει μηδαμινή απήχηση στο facebook με εντολή των ίδιων και των γκοιμ τους που βάφτισαν την φυλή τους δήθεν ιδεολογία ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications