Συνέλαβαν δύο γυναίκες λόγω μάσκας – Εκατοντάδες συγκεντρωμένοι, ΜΗΔΕΝ αντίδραση: «Είστε κότες όλοι! Πάτε καλά;» – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπαρακτικό περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες στο κέντρο της Καλαμάτας και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Κολοκοτρώνη.

Εξαιτίας της μη τήρησης των ισχύοντων κανόνων περί μασκών, αλλά και για αντίσταση κατά της αρχής, δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, συνελήφθησαν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Καλαμάτας.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο, αυτό που προκαλεί θλιβερή εντύπωση είναι πως από τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους, πολλοί από τους οποίους ήταν άνδρες, κανείς δεν πήρε το μέρος των δύο γυναικών στη θέα των αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ και παρά τον σπαραγμό των γυναικών.

«Αυτούς (τους αστυνομικούς) πληρώνουμε για να μας προστατεύουν!», φώναξε η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο, ενώ στρεφόμενοι στο πλήθος που παρακολουθούσε άπραγο να συλλαμβάνουν δύο γυναίκες φώναξε:

«Είστε κότες όλοι! Γιατί δεν βγάζετε τις μάσκες; Αφήστε τες να φύγουν. Όλοι μάρτυρες είναι. Όλοι εσείς που φοράτε μάσκες! Κότες είσαστε, που θέλετε και ελεύθερη κοινωνία. Για αυτό πολεμάγανε όλοι και ο Κολοκοτρώνης και όλοι».

Όπως έγινε γνωστό εν τέλει οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ενώ δεν γλίτωσαν ούτε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ.

Τέτοιες σκηνές τις βλέπαμε…εξ αποστάσεως, να εκτυλίσσονται στην άλλη άκρη του κόσμου, πριν από μερικούς μήνες.

Είναι όμως δυστυχώς προάγγελος για τα πολύ χειρότερα που έρχονται και στη χώρα μας:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications