Εισήγηση σε Πούτιν: Δώσε άμεσα διαταγή έναρξης επίθεσης - Αναπτύσσονται ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία

Για ολέθριο λάθος που θα ανοίξει τον "ασκό του Αιόλου" μιλούν οι Ρώσοι

“Για άφιξη ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία τόσο στα σύνορα με Ντονμπάς όσο και στα σύνορα με Κριμαία” μιλούν ρωσικά ΜΜΕ τη στιγμή που ανώτατος Ρώσος Αξιωματικός καλεί τον Β. Πούτιν να δώσει την διαταγή έναρξης επιχείρησης.

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το περιστατικό με το θάνατο του 5χρονου κοριτσιού από ουκρανικό drone, θέμα το οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά στα ρωσικά ΜΜΕ, και η πληροφορία για άφιξη ΝΑΤΟΙκών δυνάμεων στην Ουκρανία που μεταδίδει το avia pro, να επισπεύσουν την νέα ρωσική επιχείρηση.

Πρώτη φορά οι ΝΑΤΟϊκοί θα ακουμπήσουν τα ρωσικά σύνορα.

Δεν θα αντέξει το Ντονμπάς σε Ουκρανική επίθεση – Να δώσει διαταγή άμεσα ο Πούτιν
Σε βαρυσήμαντες δηλώσεις προχώρησε ο “πρώην υπουργός Άμυνας” του Ντονέτσκ, (φήμες των θέλουν να είναι αξιωματικός της FSB), συνταγματάρχης Igor Strelkov, τονίζοντας την ανάγκη η Ουκρανία να ηττηθεί στρατιωτικά, να αναγκαστεί να παραδοθεί και να χάσει πρόσβαση στην θάλασσα.

“Η επίλυση του ζητήματος του Ντονμπάς είναι εφικτή μόνο με επιστροφή στο σχέδιο της “Νέας Ρωσίας”, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να τελειώσει αυτός ο πόλεμος αλλιώς θα συνεχίζεται μέχρι να εξασθενήσει η Ρωσική Ομοσπονδία.

“Το Κίεβο έχει συγκεντρώσει 70.000 στρατό μόνο στο Ντονμπάς ενώ ακόμη 100.000 συμμετέχουν στην υποστήριξη της στρατιωτικής επιχείρησης. Επιπλέον σύμφωνα με τα ουκρανικά στρατιωτικά σχέδια, 1 εκατ Ουκρανοί προβλέπεται να τεθούν υπό τα όπλα.

Μπορεί ο αριθμός να φαίνεται πολύ… αισιόδοξος για το Κίεβο αλλά τουλάχιστον μπορεί να επιστρατεύσει 200-300.000 άντρες.

Οσον αφορά τα όπλα, έχουν συγκεντρώσει 2.000 άρματα μάχης, ΤΟΜΠ, ΤΟΜΑ, 500 μονάδες πυροβολικού, 250 MLRS και 40-50 αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Την ίδια στιγμή το Ντονμπάς διαθέτει μόνο 30.000 άντρες που πρέπει να αμυνθεί σε μια γραμμή 250 χλμ. Παντού υπάρχουν φυλάκια και οχυρά με 4-6 άντρες το καθένα.

Προβλέπω σε περίπτωση ουκρανικής επίθεσης, οι γραμμές άμυνας να “σπάσουν” τις πρώτες 1-2 ώρες. Τις επόμενες 2-3 μέρες το Ντονμπάς θα ηττηθεί και σε 7 ημέρες η Ουκρανία θα φτάσει στα σύνορα με την Ρωσία.

Αν η Ρωσία δεν εμπλακεί και χάσει το Ντονμπάς τότε ακολουθεί η Κριμαία. Την ίδια στιγμή θα δεχτεί κύμα προσφύγων από το Ντονμπάς προς την Ρωσία.

Το ΝΑΤΟ μεταφέρει στρατεύματα στα σύνορα με την Ρωσία και την Κριμαία
Οι Ρώσοι αναφέρουν πως το ΝΑΤΟ σκοπεύει να αναπτύξει στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία και την Κριμαία.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που την είχε αναφέρει προχτές το WarNews247. Μιλήσαμε και για αποστολή ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων και για “Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων” στην περιοχή του Ντονμπάς.

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν χαρακτηριστικά:

“Το ΝΑΤΟ σε έκτακτη σύσκεψη σκοπεύει να μεταφέρει δυνάμεις και Στρατό στα σύνορα της Ουκρανίας σε Ντονμπάς και Κριμαία.

Στην διάρκεια αυτής της σύσκεψης αποφασίστηκε η μεταφορά ΝΑΤΟΙκών δυνάμεων στα σύνορα της Ουκρανίας και της Κριμαίας ώστε να “σταθεροποιηθεί η κατάσταση”

Προφανώς μιλάμε για αρκετές μονάδες με επιθετικά όπλα μεταξύ των οποίων και ΠΕΠ HIMARS ικανά να κτυπήσουν βαθιά σε εμβέλεια 250-300 χλμ, άρματα μάχης κτλ.”.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications